Tukan Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a to nie do mnie, moze własciciel esy sie ujawni Byl bym wdzieczny za opis
rex Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Kamil, filmik :polew: Swoją drogą - http://www.a4-klub.pl/smf/odp_pomocy_a4_odpala_i_dalej_jest_problem-t86804.0.html;msg960026;boardseen#new :polew:
siemian Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 To teraz Tukan masz pewnie najlepsze, po proboszczu, auto we wsi
Tukan Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 To teraz Tukan masz pewnie najlepsze, po proboszczu, auto we wsi A ty masz chyba jedynego w pl BLB co przy pelnym ogniu sie jeszcze nie wysrał
siemian Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 To teraz Tukan masz pewnie najlepsze, po proboszczu, auto we wsi A ty masz chyba jedynego w pl BLB co przy pelnym ogniu sie jeszcze nie wysrał A masz w tej nowej surce pakiet WRC?
Tukan Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 To teraz Tukan masz pewnie najlepsze, po proboszczu, auto we wsi A ty masz chyba jedynego w pl BLB co przy pelnym ogniu sie jeszcze nie wysrał A masz w tej nowej surce pakiet WRC? Nie ta bedzie w orginale
nex Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 . sokol problem rozwiązany? Czy jeździsz bez podpietego n75>>Wg
siemian Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 To teraz Tukan masz pewnie najlepsze, po proboszczu, auto we wsi A ty masz chyba jedynego w pl BLB co przy pelnym ogniu sie jeszcze nie wysrał A masz w tej nowej surce pakiet WRC? Nie ta bedzie w orginale Nio to dobrze. W takim razie gratuluje zakupu.
sokolnh Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 . sokol problem rozwiązany? Czy jeździsz bez podpietego n75>>Wg niestety nie, raz tak raz tak w przyszłym tyg jade do compotów na sprawdzenie przed chipem
nex Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 ja jestem umówiony już na hamownie na 28 lipca koło Będzina na ul. Czeladzkiej. Wszystko mi wystroją z gazem żeby chodziło jak na PB, maja hamke. Dowiedziałem się że mam reduktor do 250 Koni
PABLO Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 po przerwie bo człowiek taki zapracowany To teraz Tukan masz pewnie najlepsze, po proboszczu, auto we wsi A ty masz chyba jedynego w pl BLB co przy pelnym ogniu sie jeszcze nie wysrał To mnie powaliło :polew: Tukan widzę Cię na spocie w Niedziele
biedruch Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a tak poważnie to zazdroszczę tym, co mogą mieć furę do weekendowego upalania i normalne auto na co dzień Przedstawiciel handlowy na przykład Spedycja. Itp, itd :> no fakt, nie mówię, że się nie da, tylko czasami nie poprzestawiasz sobie życia, nie zmienisz pracy, specjalnie po to by móc kupić potworka "pt-ndz":) większość jednak idzie na kompromis... :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Dokładnie...[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 00:06_________________________________________________Jest tu ktoś jeszcze :?:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 01:25_________________________________________________ykk'u zgaś pózniej bo ja już idę [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 01:54_________________________________________________Czy ja zawsze muszę gasić Gasimy
jarko Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Jarko dzięki za P spoko Wszystkim w ten nieprzyjemny poranek
siemian Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 08:29_________________________________________________tukan zepsuł całe "BRY"owanie
Rekomendowane odpowiedzi