Gość Trzeniu Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 widzę że dawni imprezowicze zamulają w domu Piotruś , priorytety sie zmieniają :gwizdanie: nooooooooooooooo wreszcie widzę że dawni imprezowicze zamulają w domu Trzeniu ja zaraz jadę na rynek bo pierdziele siedziec cały dzien w robocie i mieć takich klientów jak Zbigniew Ziobro i pozniej siedzieć w domu :polew: no to udanej imprezy , życzę zamoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Juz dość tego chlania :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Po 30 stce takie coś przychodzi? bo jak tak aż się boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Po 30 stce takie coś przychodzi? bo jak tak aż się boję Strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Po 30 stce takie coś przychodzi? bo jak tak aż się boję i wiele wiele innych rzeczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Dobra panowie jak by co to zapraszam do Frantica będą fajne kolezanki Miłej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 No to gasimy dzieciaki a mogę za 4 godziny zaświecić bo wstaję do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 No to gasimy dzieciaki a mogę za 4 godziny zaświecić bo wstaję do pracy zaspał Po 30 stce takie coś przychodzi? bo jak tak aż się boję i wiele wiele innych rzeczy :gwizdanie: już nie przesadzaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dobry Jaka jest u was pogoda leje czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Dobry Jaka jest u was pogoda leje czy nie cały czas pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 no to d*pa zbita miałem się dziś z dzieciakami do ZOO jechać bo bardzo chciały ale będą smutni może jutro będzie ładnie to wezmę sobie wolne w robocie i podjade znimi. Lepiej jest nic nie planować bo z planów to g... wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pav7 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 DO DZIEŃ ALE SIĘ NAM POGODA POSRAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 wreszcie normalna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 no to pupa zbita miałem się dziś z dzieciakami do ZOO jechać bo bardzo chciały ale będą smutni może jutro będzie ładnie to wezmę sobie wolne w robocie i podjade znimi. Lepiej jest nic nie planować bo z planów to g... wychodzi do środy ma padać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 powiem wam tak, w taką pogode auto całkiem inaczej jeździ, poprostu wymiata . Do 25 stopni jest ok, przy 37 nie jeździ :gwizdanie: i nie marudze ani nie mam nic nie halo z autem tylko tak jest . FMIC jest za***iście wskazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 powiem wam tak, w taką pogode auto całkiem inaczej jeździ, poprostu wymiata . Do 25 stopni jest ok, przy 37 nie jeździ :gwizdanie: i nie marudze ani nie mam nic nie halo z autem tylko tak jest . FMIC jest za***iście wskazany To sie zgadza auto po programie uzyskuje wieksze temp Wiec i chlodzenie lepszke wskazane A tak to siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 powiem wam tak, w taką pogode auto całkiem inaczej jeździ, poprostu wymiata . Do 25 stopni jest ok, przy 37 nie jeździ :gwizdanie: i nie marudze ani nie mam nic nie halo z autem tylko tak jest . FMIC jest za***iście wskazany Ty i te Twoje temperatury to jak dowcipy siemiana codziennie o tym czytamy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jarko bedziesz na spocie tudej??[br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 16:40_________________________________________________ Facet ostro zabalował z kumplami. Wraca w nocy do domu, ale po drodze kupił jeszcze małpeczkę, gdyż czuł się niedopity. Łyknął z małpeczki i włożył ją do tylnej kieszeni spodni. Zachodzi pod swoje drzwi, chybota się no i jeb d*pą o posadzkę. Flaszka zbita, tyłek poharatany, wóda szczypie. Facetowi w końcu udaje się wejść do mieszkania. Najciszej jak może idzie do łazienki, zdejmuje spodnie i myśli - k... stara mnie za... jak pościel krwią zabrudzę. Znalazł plasterki, wypiął tyłek do lustra i zakleja. Budzi się rano, żona wk... stoi nad nim i wrzeszczy: tego że się znowu nawaliłeś jak debil, mogłam się spodziewać. Że będziesz chlał pół nocy, też. Nawet to upieprzone krwią prześcieradło mnie nie rusza, ale po kiego ch... żeś całe lustro plastrami okleił, tego nie jestem w stanie pojąć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi