Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Albo zawsze można odkładać do skarpety i za jakiś czas kupić wymarzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Albo zawsze można odkładać do skarpety i za jakiś czas kupić wymarzony Przemian , jako to by musiała być duża skarpeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Albo zawsze można odkładać do skarpety i za jakiś czas kupić wymarzony Przemian , jako to by musiała być duża skarpeta Trzeniek ja Ci przechowam jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Trzeniek będziesz na zlocie w niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Trzeniek będziesz na zlocie w niedziele ? A mnie nie spytasz? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Albo zawsze można odkładać do skarpety i za jakiś czas kupić wymarzony Przemian , jako to by musiała być duża skarpeta Trzeniek ja Ci przechowam jak chcesz Wiedziałem że na Ciebie mogę liczyć Trzeniek będziesz na zlocie w niedziele ? Nie , jadę w góry na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Albo zawsze można odkładać do skarpety i za jakiś czas kupić wymarzony Przemian , jako to by musiała być duża skarpeta Trzeniek ja Ci przechowam jak chcesz Wiedziałem że na Ciebie mogę liczyć Trzeniek będziesz na zlocie w niedziele ? Nie , jadę w góry na weekend a to spoko - to wpadnę no coś slyszałem że jesteś strasznie zadowolony z Quattro jak jeździsz po Tarnowskich Górach [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:40_________________________________________________ Trzeniek będziesz na zlocie w niedziele ? A mnie nie spytasz? ;] wiem że będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Albo zawsze można odkładać do skarpety i za jakiś czas kupić wymarzony Przemian , jako to by musiała być duża skarpeta Trzeniek ja Ci przechowam jak chcesz Wiedziałem że na Ciebie mogę liczyć Trzeniek będziesz na zlocie w niedziele ? Nie , jadę w góry na weekend a to spoko - to wpadnę no coś slyszałem że jesteś strasznie zadowolony z Quattro jak jeździsz po Tarnowskich Górach [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 21:40_________________________________________________ Trzeniek będziesz na zlocie w niedziele ? A mnie nie spytasz? ;] wiem że będziesz No jakby sie udało wszystko z felgami to przyjade Odebrac swoje Hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 wszystko możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 joł jak tak sobie patrze na samochody to znowu wyjdzie na to ze nie kupie sobie Q 3.0 TDi Q jest k**ew.sko drogie a 2.0 tdi jak na lekarstwo nie poddawaj się z tym szukaniem Q tego samego zdania jestem , choć sam nie wierzę , że zgodziłem się z mironem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 joł jak tak sobie patrze na samochody to znowu wyjdzie na to ze nie kupie sobie Q 3.0 TDi Q jest k**ew.sko drogie a 2.0 tdi jak na lekarstwo nie poddawaj się z tym szukaniem Q tego samego zdania jestem , choć sam nie wierzę , że zgodziłem się z mironem niekiedy nie ma wyjścia - wiem że łatwo Ci to nie przyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 joł jak tak sobie patrze na samochody to znowu wyjdzie na to ze nie kupie sobie Q 3.0 TDi Q jest k**ew.sko drogie a 2.0 tdi jak na lekarstwo nie poddawaj się z tym szukaniem Q tego samego zdania jestem , choć sam nie wierzę , że zgodziłem się z mironem niekiedy nie ma wyjścia - wiem że łatwo Ci to nie przyszło Cisza jakaś widzę , cisza widzę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 joł jak tak sobie patrze na samochody to znowu wyjdzie na to ze nie kupie sobie Q 3.0 TDi Q jest k**ew.sko drogie a 2.0 tdi jak na lekarstwo a po wór Ci b6 lift (czyli b7), mało to porządnych AVF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ale tutaj ostatnio cisza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ale tutaj ostatnio cisza :gwizdanie: [br /] no co Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ale tutaj ostatnio cisza :gwizdanie: [br /] no co Ty nie wiedziałem że u Was w Poznaniu tak jest zarąbiście pod tym względem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi