Gość Trzeniu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 witam mordo Ty , nie widziałem Cię już chyba z 3 miesiące
Gość PrZeMiAn Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Trzeniek a Tobie na spot to specjalne zaproszenie trzeba?
BrunoNH Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 BrunoNH wez psa :!: Ty cos piles... Niemam zadnego psa
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Trzeniek a Tobie na spot to specjalne zaproszenie trzeba? Przemku , niedawno wróciłem z naszych przereklamowanych gór dużo ludzi?[br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 21:27_________________________________________________ BrunoNH wez psa :!: Ty cos piles... Niemam zadnego psa poje.ało mu się z biedruchem pewnie :gwizdanie:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Trzeniek a Tobie na spot to specjalne zaproszenie trzeba? Przemku , niedawno wróciłem z naszych przereklamowanych gór dużo ludzi? Cały Zarząd był Plus pare innych osób ;] w tym Miron władca imperium Śląskiego ;]
BrunoNH Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Trzeniek a Tobie na spot to specjalne zaproszenie trzeba? Przemku , niedawno wróciłem z naszych przereklamowanych gór dużo ludzi? Cały Zarząd był Plus pare innych osób ;] w tym Miron władca imperium Śląskiego ;] Mirona w gory wzieliscie... :gwizdanie: przeciez on wiewiorki straszy
miron78 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dzięki za zlota ( tym co byli ) dzięki Trzeniek ( że nie byłeś ) fajnie że poszaleliście i się zmyliście - ja zostałem i musiałem walczyć z całą ochroną, tłumaczyć im się i bronić forum. Ostatecznie staneło na tym że jako forum EU nie mamy tam już wstępu Ps. Wąski - dzięki ( ciekaw jestem efektu końcowego )
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dzięki Trzeniek ( że nie byłeś ) spoko
KERCZI Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dzieki za spocika Miron fajna furka, szkoda ze prawa tylna cwiartka wstawiana
miron78 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dzieki za spocika Miron fajna furka, szkoda ze prawa tylna cwiartka wstawiana prawa , przednia lampa ponoć była nieruszana
jarko Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Trzeniek a Tobie na spot to specjalne zaproszenie trzeba? Przemku , niedawno wróciłem z naszych przereklamowanych gór dużo ludzi? Cały Zarząd był Plus pare innych osób ;] w tym Miron władca imperium Śląskiego ;] Pozdrowić cały Zarząd szkoda że nie dałem rady dojechać :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dzieki za spocika Miron fajna furka, szkoda ze prawa tylna cwiartka wstawiana prawa , przednia lampa ponoć była nieruszana no przednie byla nie ruszona, do rnsa jedynie doszlo
Gość PrZeMiAn Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Jarko kiedy startujesz z tematem polarów bo na Bukowine musze miec w bagazniku
rtocki Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dojechał, dzięki wszystkim za spota zwłaszcza Cubrowi za test możliwości 90KM parowozu
miron78 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dojechał, dzięki wszystkim za spota zwłaszcza Cubrowi za test możliwości 90KM parowozu a Ty się zmyłeś i furke na postojowych zostawiłeś
rtocki Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 musiałem jeszcze kupić redbulla i fajki na drogę, a na pozycjach nieraz stoi całą noc, jeśli miałby tego nie wytrzymać oznaczałoby to że jest aku do wymiany.
biedruch Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 podsumowując RTocki i tak jesteś hardkorem :polew: natomiast na serio to ja bym się nie cieszył z tego co napisał Miron, fajnie i sprytnie, że EU, ale problemy zapewne będą narastać... :gwizdanie: proponuję na początek napuścić Pixiego z laptopem, zrobi im jakąs małą hakerkę na monitoring, na chwilę starczy...
PABLO Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 BrunoNH wez psa :!: Ty cos piles... Niemam zadnego psa O rzesz pojebały mi się nicki 1 raz Ja też dziękuje za spota, jak zawsze było na co popatrzeć miron78 no powiem że furka w realu robi robotę, super się prezentuję A czarne S4 B5 też niczego sobie
jarko Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jarko kiedy startujesz z tematem polarów bo na Bukowine musze miec w bagazniku wkrótce
Rekomendowane odpowiedzi