Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No 27,02,08 dostalem termin na mody w mojej niuni,doczekac sie nie moge az odbiore zrobione auto :naughty: A co tu znowu taka cisza,załoba jest czy co??Juz wiem wszyscy pojechliscie do kobierzyna :mysli:

tak szukalismy gdzie sie ukrywasz :przebiegly:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj dogryzaczu Ty jeden... :kox: :kox: :decayed::polew:

Opublikowano

No 27,02,08 dostalem termin na mody w mojej niuni,doczekac sie nie moge az odbiore zrobione auto :naughty: A co tu znowu taka cisza,załoba jest czy co??Juz wiem wszyscy pojechliscie do kobierzyna :mysli:

No nawet tu mnie znalazles,Murzyny maja nosa :polew: Murzyn-ku powiedz mi sprzadales PD z AJM????
Opublikowano

zaliczyłem matme, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah

ale ulga :decayed:

Opublikowano

Fajnie masz,bo ja do h.. nie :wallbash:
Opublikowano

Pisaliście teraz w niedzielę o 14??

Opublikowano

Ja o 10,15 h.. godzina :kwasny:[br]Dopisany: Luty 19, 2008, 04:46:40 _________________________________________________

Fajnie masz,bo ja do h.. nie :wallbash:

bo sokol się uczył :P a ty nie :gwizdanie:

Ja studiuje i na d*py jezdze :decayed: A Kamil sie uczy :th: Chyba :polew:
Opublikowano

Ja o 10,15 h.. godzina :kwasny:

No ja nie wiem bo moja zaliczyła tydzień temu na 4 ale w tym tygodniu poszła napisać sobie jeszcze raz rekreacyjnie... :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ja o 10,15 h.. godzina :kwasny:

No ja nie wiem bo moja zaliczyła tydzień temu na 4 ale w tym tygodniu poszła napisać sobie jeszcze raz rekreacyjnie... :kox: :kox: :kox:

Moze da mi korepetycje??? :naughty: :naughty:
Opublikowano

To już musisz z nią gadać a nie ze mną....

Opublikowano

Tukanku nie sprzedalem, bo nie znalazlem przez te kilka miesiecy czasu zeby rozebrac silnik. Jest szansa nikła ze sie zmobilizuje w ta sobote

Opublikowano

Tukanku nie sprzedalem, bo nie znalazlem przez te kilka miesiecy czasu zeby rozebrac silnik. Jest szansa nikła ze sie zmobilizuje w ta sobote

Aha rozumiem ja musze pozbyc turbulum+pd moze jest ktos chcetny??? Albo mial by chetnego / :naughty:
Opublikowano

Turbulum z AJM sprzedac :rolleyes: nie pachaj tego badziewnia w klubie, bo ktos bedzie mia do Ciebie pretensje :przebiegly:

Opublikowano

Turbulum z AJM sprzedac :rolleyes: nie pachaj tego badziewnia w klubie, bo ktos bedzie mia do Ciebie pretensje :przebiegly:

Czemu pretensje??? Turbo jest jak nowe i dostanie ktos gwarancje :naughty: Wiec nie rozumiem
Opublikowano

turbo w AJM i AFN jest konstrukcyjnie identyczne z tego co sie orientuje, tylko ze w AFN pompuje 0,9 bara w serii, po programie 1,1 w AJM 1,1 w serii, 1,3-1,4 po programie i raczej nie wytrzymuje za dlugo ;) Z tego co wiem, to wlasnie niezmienione turbulum bylo najwieksza bolaczka AJM'a... pchaj na allegro dla wlasnego spokoju :)

Opublikowano

turbo w AJM i AFN jest konstrukcyjnie identyczne z tego co sie orientuje, tylko ze w AFN pompuje 0,9 bara w serii, po programie 1,1 w AJM 1,1 w serii, 1,3-1,4 po programie i raczej nie wytrzymuje za dlugo ;) Z tego co wiem, to wlasnie niezmienione turbulum bylo najwieksza bolaczka AJM'a... pchaj na allegro dla wlasnego spokoju :)

To fakt 1,4 na turbo AJM to za duzo,Ale do 140km wystarczy jak zloto..Turbo pójdzie na allegro jak tylko bede je mial w rece tak samo PD musza isc,oby szybko poszly :gwizdanie:
Opublikowano

umie ktos z rapida sciagac bez ograniczen ?

Opublikowano

Ej no nie rozumiem, co go to obchodzi że ono modyfikacji nie wytrzymuje przecież on serie sprzedaje, jak ktoś chce modyfikować program to niech on się martwi i wybiera takie które wytrzyma. A może ktoś akurat takie potrzebuje i nie będzie nic robił... :mysli: :mysli:

Opublikowano

ale tu ostatnio cisza... :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.