Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej do blacharza/lakiernika albo na jakas dobra myjke , i daj do wypolerowania szkla lamp , a soczewki samemu :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no bez rozbierania sie nie obejdzie :gwizdanie:

no nie osłabiaj mnie, a jak duży jest otwór na żarówkę?? tamtędy by czegoś nie wtyknął żeby to chociaż przetrzeć?? Jak rozbiorę to będzie później parować.... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 22 Luty 2008, 10:29 _________________________________________________

Najlepiej do blacharza/lakiernika albo na jakas dobra myjke , i daj do wypolerowania szkla lamp , a soczewki samemu :)

A masz kogoś kto się tego podejmie bo tych domowych magików tutaj to już mam dość....

Opublikowano

Podjedz sobie na Grzegorzecka do myjni Karchera , oni powinni ci wypolerowac szklo , ja tez bede polerowal ale u mojego kumpla . Co prawda pierwszy raz to bedzie robil ale mysle ze bedzie ok :P

Opublikowano

mega, mozesz sobie spróbowac wacikami do uszu albo takimi wiekszymi laryngologicznymi nasączonymi benzyna ekstrakcyjną

Opublikowano

Yo lesery :rolleyes:

Opublikowano

Yo lesery :rolleyes:

Trzesc Trzeniu :decayed: Cheloł ewrybady
Opublikowano

kto wie kuwa czy zaciski z jarzmami z b6 pasują do b5 ?

Opublikowano

Panowie żeby wykręcić tylną lampę w B6 sedan trzeba mieć śrubokręt czy klucz? :naughty:

Opublikowano

młotek i majzel :naughty:

zapewno klucz nasadowy o rozmiarze 8

Opublikowano

ale śmieszne :gwizdanie:

:kox:

Opublikowano

Podjedz sobie na Grzegorzecka do myjni Karchera , oni powinni ci wypolerowac szklo , ja tez bede polerowal ale u mojego kumpla . Co prawda pierwszy raz to bedzie robil ale mysle ze bedzie ok :P

Maxiu a jak niby to zrobią , musiał bym chyba lampy zdjąć i rozebrać, a wtedy będą parować....

Opublikowano

Maxiu a jak niby to zrobią , musiał bym chyba lampy zdjąć i rozebrać, a wtedy będą parować....

wtykaja Ci bat karchera w lampe i jadą po soczewce z cisnieniem 20 Mpa :evil: :evil:

:decayed:

Opublikowano

joł Piotrusiu :) Skad brales te opinie o CB? Szukalem czegos o unidenie 520XL i nie wyszukalem nic ciekawego?

Ptaszyno zaoceaniczna, polecic komus TTI to tak jakbys polecil dajewo tico :polew:

Opublikowano

Max Ty jeździsz jak EMERYT :polew: jechałem wczoraj za Tobą Dietla a potem Bernardyńską i myślałem że się skończę :tongue4: pełen lansing :polew:

Opublikowano

joł Piotrusiu :) Skad brales te opinie o CB? Szukalem czegos o unidenie 520XL i nie wyszukalem nic ciekawego?

Ptaszyno zaoceaniczna, polecic komus TTI to tak jakbys polecil dajewo tico :polew:

Bambo :decayed: 520XL nie ma homologacji w PL :gwizdanie:
Opublikowano

Max Ty jeździsz jak EMERYT :polew: jechałem wczoraj za Tobą Dietla a potem Bernardyńską i myślałem że się skończę :tongue4: pełen lansing :polew:

Hmm nie jechalem wczoraj Dietla :mysli: A lans to bedzie jak zaloze 18" :blink: :blink:

Opublikowano

Hmm nie jechalem wczoraj Dietla :mysli: A lans to bedzie jak zaloze 18" :blink: :blink:

moze syn Ci podkrada :kox:

własnie przeczytałem ze w Wisle same 4-osobowe pokoje zostały

Opublikowano

teraz nie maja :evil: ale ja mam :decayed: i jezdzac z radyjkiem X lat jeszcze nie mialem kontroli homologacji :przebiegly:

Opublikowano

Murzyn ten Uniden jest bardzo dobry , środek ma prawie taki sam jak w Presidencie Harry`m. Dobry wybór. Nie pamietam tylko czy własnie nie ten model nie ma homologacji , w sumie Tobie nie jest potrzebna :decayed:

Opublikowano

hehe, no raczej nie widac ze mam CB :evil: i o to chodzilo :polew: Trzeń dzieki za info, bo takie plotki slyszalem, ale potwierdzic warto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.