Gość TrueOgre Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam Panowie siema mistrzu nawigacji
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Przychodzi dziewczyna do spowiedzi i mówi : prosze księdza kochałam sie w tyłeczek z chłopakiem ksiądz : oj moja Droga to będzie piekiełko...... - juz piecze Boseron zepsules mialo byc bedzie PIEKŁO a nie PIEKIEŁKO no ale wszyscy zrozumieli...
zlota1977 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Przychodzi dziewczyna do spowiedzi i mówi : prosze księdza kochałam sie w tyłeczek z chłopakiem ksiądz : oj moja Droga to będzie piekiełko...... - juz piecze mnie nie piecze Dobry wieczór
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Przychodzi dziewczyna do spowiedzi i mówi : prosze księdza kochałam sie w tyłeczek z chłopakiem ksiądz : oj moja Droga to będzie piekiełko...... - juz piecze mnie nie piecze Dobry wieczór bo spalas dzisiaj sama
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Jak coś to wiecie gdzie mnie szukac
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Jak coś to wiecie gdzie mnie szukac na zdrowie [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 20:23_________________________________________________ Witam Panowie
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Przychodzi dziewczyna do spowiedzi i mówi : prosze księdza kochałam sie w tyłeczek z chłopakiem ksiądz : oj moja Droga to będzie piekiełko...... - juz piecze mnie nie piecze
zlota1977 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Przychodzi dziewczyna do spowiedzi i mówi : prosze księdza kochałam sie w tyłeczek z chłopakiem ksiądz : oj moja Droga to będzie piekiełko...... - juz piecze mnie nie piecze Dobry wieczór bo spalas dzisiaj sama no sama ,sama bo Wąski zaprosił ale zapomniał adresu podać...
siemian Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Przychodzi dziewczyna do spowiedzi i mówi : prosze księdza kochałam sie w tyłeczek z chłopakiem ksiądz : oj moja Droga to będzie piekiełko...... - juz piecze mnie nie piecze Dobry wieczór bo spalas dzisiaj sama no sama ,sama bo Wąski zaprosił ale zapomniał adresu podać... to jego stary numer... :polew: :polew: :polew: :polew:
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Przychodzi dziewczyna do spowiedzi i mówi : prosze księdza kochałam sie w tyłeczek z chłopakiem ksiądz : oj moja Droga to będzie piekiełko...... - juz piecze mnie nie piecze Dobry wieczór bo spalas dzisiaj sama no sama ,sama bo Wąski zaprosił ale zapomniał adresu podać... ups faktycznie [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 22:21_________________________________________________ Witam Panowie siema mistrzu nawigacji :polew:
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 i to jest wlasnie to, Waski co sie dzieje ze nie umiesz juz nawet porzadnie kobity zbajerowac?? Just kidding
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 :decayed: wiesz[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 22:23_________________________________________________ i to jest wlasnie to, Waski co sie dzieje ze nie umiesz juz nawet porzadnie kobity zbajerowac?? Just kidding zapomniałem ja to się robi [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 22:24_________________________________________________ i to jest wlasnie to, Waski co sie dzieje ze nie umiesz juz nawet porzadnie kobity zbajerowac?? Just kidding ps .odbieraj tel
KERCZI Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 :decayed: wiesz wiem wiemy NO TO DOBRZE JAK wiecie p.s. nie bylo mnie ale potem oddzwanialem no wlasnie, odbieraj telefon, i dlaczego dzwonisz na tamten a nie na ere
Rekomendowane odpowiedzi