david_n Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 A jak mu mówiłem o Cb to się ze mnie śmiał :gwizdanie: tyz mu mowilem
siemian Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ciekawe co by mi w tych dwóch przypadkach dało Cb... Na drodze Krk-BB o 3 w nocy mijałem może 4 auta... Jak mnie złapali na mogilskiej to i tak nie pytałbym przecież "Mobilki jak wygląda ścieżka z mogilskiego w strone huty" bo nigdy bym nie wpadł że mogą tam stać... Tak to ku***a wlasnie jest. Jak nie masz punktów to jest spoko, a jak zaczną leciec to hurtowo...
david_n Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Tak to ku***a wlasnie jest. Jak nie masz punktów to jest spoko, a jak zaczną leciec to hurtowo... No zgadza sie i tak, cb by Ci wtedy bardzo nie pomogło, chociaż na mogilskiej wystarczyłoby, żebys mial wlaczone, ktos zawsze powie laczymy sie w bolu
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Pablo wiesz juz po ile jes COD na PS3??
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 wszystkim krakusom życzę nie tyle takich prezentów co raczej takich mikołajów :naughty:
PABLO Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pablo wiesz juz po ile jes COD na PS3?? Jutro sprawdzę w pracy i dam Ci cynka. Ogr mikołaj daję radę
rtocki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 oj Pablo, jak w przedszkolu, dopiero kwadrans po drugiej a Ty już byś leżakował przy zgaszonym (tylko pamiętaj: rączki na kołderce!)
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 oj Pablo, jak w przedszkolu, dopiero kwadrans po drugiej a Ty już byś leżakował przy zgaszonym (tylko pamiętaj: rączki na kołderce!) wlasnie Pablo,i spij juz zebys jutro w pracy nie wygladal jak Melepeta
boseron Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 dzień dobry ale dziś była mgła jak jechałem do pracy nic nie widać było...... idzie zima miłego dnia wszystkim śpiącym jeszcze
boseron Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kto sie dzis na spota wybiera bo ja po pracy będe koło 19.30 tylko czy jeszcze ktoś będzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 10:57_________________________________________________niby nowe a wyglądaja jak malowane, dobra cena i ładny wzór........ http://moto.allegro.pl/item837445756_rh_17_audi_vw_5x112_okazja_999zl.html i jeszcze jedne dla porównania u tego samego sprzedawcy które lepsze ? http://moto.allegro.pl/item835418472_rh_8x18_audi_vw_5x112_okazja.html
nex Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 uuuuuuuuuu widzę że za bezcen można już kupić felgi. Na lato też chce kupić 17, skusiłem się. Mam do sprzedania Ori 16 w bardzo dobrym stanie jak by ktoś potrzebował
nex Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 wlaśnie jeszcze sam nie wiem jaką cene wystawić
Rekomendowane odpowiedzi