Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość TrueOgre
Opublikowano

Jak tam Marek zakręty :naughty: dość szerokie :decayed:

Scigałem się godzinkę temu z golfem GTI jakieś dresy na KWI blachach, właściwie ciężko to nazwać ściaganiem, przykozaczyli na światłach i szli do 140 potem zostali daleeeko z tyłu przy 180 pomrugałem im awaryjnymi choć nie wiem czy widzieli bo fontanna wody była spora za mną :polew:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Scigałem się godzinkę temu z golfem GTI jakieś dresy na KWI blachach, właściwie ciężko to nazwać ściaganiem, przykozaczyli na światłach i szli do 140 potem zostali daleeeko z tyłu przy 180 pomrugałem im awaryjnymi choć nie wiem czy widzieli bo fontanna wody była spora za mną :polew:

Wariacie :tongue4:

Jutro jadę po SONY KDL-37W5720 + PS3 SLIM i będzie trzeba nadrobić giercowanie na konsoli :kox:

BrunoNh jak coś to będę na solvayu w godzinach 13-14 :gwizdanie:

Opublikowano

Uwielbiam kozakow w golfach,tigrach,kalibrach z Wadowic :kox: rejestracja ,KWA robi z chlopakow rajdowców :decayed:
Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano

:siema:

KWI , KMY , KPR , KBC , KPR - miazga :evil:

To i tak lepsze niż SZY i SCI... Ci się nie ścigają... Ci poprostu nie potrafią jeździć... Wszystkiego się można po nich spodziewać.

A tak w ogóle to powitał :hi:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 08:50_________________________________________________

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:kox:

witojcie :hi:

Opublikowano

To i tak lepsze niż SZY i SCI... Ci się nie ścigają... Ci poprostu nie potrafią jeździć... Wszystkiego się można po nich spodziewać.

A tak w ogóle to powitał :hi:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 08:50_________________________________________________

:polew: :polew: :polew:

To i tak nic najgorsi to ci SB...

Siema :hi:

Opublikowano
:bry:
Gość TrueOgre
Opublikowano

ma ktoś aparat sony powershot DSC-TX1 ?

Opublikowano

:hi: czesc

widze ze jesteś na kupnie lustrzanki Grześ.....

czy ktoś moze doradzić bo chce kupic laptopa do 2 tys zł, potrzebny mi jest do uzytku domowego czy lepiej wybrać troszke lepsze parametry czy karte graficzną HD , firma ACER cos Wam mówi są stosunkowo nie drogie.? a moze połakomic sie na 17 cali a nie 15,6 ?

Gość TrueOgre
Opublikowano

to nie lustrzanka, lustrzanka to ja mam od :mysli: bardzo dawna, głuptaka zresztą też :tongue4:

ale chodzi mi o pblookanie go na żywo, jakie fotki robi :wink4:

Opublikowano

Boseron fajna lustrzanka :decayed:

33117.jpg

Co do lapków Acera to słyszałem rózne opinie. Podobno dość awaryjne są.

Zalezy do czego potrzebujesz lapka.

Ja następnego kupie napewno mniejszego. Coś kolo 13' bo jest lepszy w transporcie do tego bateria dłuzej trzyma bo matryca bierze mniej prądu.

Do tego dokupie sobie poporstu płaski monitor 17' do domu i pracy i po sprawie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Boseron uzytkowalem 3 acery i zaden do dzisiaj nie zdechl, jeden to przez 2 lata spontanicznie byl wylaczany :decayed: chodzil 24h/7 do dzisiaj go matka jeszcze meczy i ma sie calkiem dobrze... jak kupowalem tego pierwszego to tez slyszalem, ze sie psuja, jednen kobita uzywa caly czas a jeszcze jeden mam taki maly podrozny 9' i tez zyje, zadnych usterek nie bylo... laptopy tanie ale i kiepskie :decayed: w tej cenie nie ma co liczyc zreszta na cuda, dostaje sie tyle za ile sie kupuje

Opublikowano

najpierw napisałem potem zobaczyłem ze to nie lustrzanka więc siemianisko shut up :decayed:

zdaje sobie sprawe ze za 2 tys rewelacji sie nie ma co spodziewac ale potrzbuje go włascicwie do przeglądania netu bo filmy oglądam na blu rey lub dvd, lcd na ścianie wisi więc jedynie komp do codziennego uzytku, na co najbardziej zwrócić uwage przy wyborze laptopa oprócz ceny..... pamięc ram czy moze procek a moze własnie producent.

Opublikowano

do netu to byle jaki, w sumie to patrzec trzeba tylko na cene, filmy avi/dvd na nim tez odpala bez problemu, szukaj takiego taniego z interesujaca Cie wielkoscia matrycy bo do netu to nadaja sie swietnie laptopy nawet takie, ktore wyszly 10lat temu

Opublikowano

do netu to byle jaki, w sumie to patrzec trzeba tylko na cene, filmy avi/dvd na nim tez odpala bez problemu, szukaj takiego taniego z interesujaca Cie wielkoscia matrycy bo do netu to nadaja sie swietnie laptopy nawet takie, ktore wyszly 10lat temu

:good: :good: :good: