Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Nie obrażajmy go. I tak wiele osiągnął... Ostatnie 10 lat uczył się czytać i pisać żeby móć być na forum...

A to sięliczy...

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest wzor odelglosci ogladania... omawiali to nawet specjalisci jednak ta bardzo mala odleglosc tyczyla sie wylacznie odbieranego obrazu w formacie 1080p, czyli na chwile obecna jedynie konsole i wieksza czesc filmow bluray i nic wiecej, faktycznie odleglosci byly zaskakujaco niewielkie do gabarytow, 40 mam w sypialni i wymienilem w tym tyg wlasnie w salonie 46 (bo po pol roku tez mi zmalal) na 52, dzisiaj przyjezdza :-) przy 1080i czyli tv N, cyfra+, upc itp ta odleglosc znaczaco rosla a przy naziemnej tv to juz wychodzilo na to, ze taki 55 nalezaloby ogladac z kosmosu, zeby sie obraz nie rozjechal :decayed:

wszysto zalezy do czego uzywamy i na jak dlugo planujemy bo pewnie jeszcze dluzsza chwile poczekamy zanim 1080p stanie sie standardem... na moje to jakies 5 lat na bide pomimo wchodzacego DVB

Opublikowano

e tam Boseron to trzeba obliczyć a nie na łatwizne iść :polew:

pytam bo u nas do biedronki przyszły TV kineskopowe 32 cale

- zastanawiam się czy to nie za duży

- znam kierownika biedronki, puścił parę że za rok maja mieć płaskie ( i się zastanawiam czy czekać )[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 09:31_________________________________________________

oczywiście że jest wzór...

Podstaw sobie wszystko to będziesz wiedział...

mega_matematyka.jpg

a... jeszcze jedno... Miron pozwalam Ci już otworzyć wątek :> :decayed::naughty:

wyszło mi że niby 26 potrzebuję :mysli:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 09:33_________________________________________________czyli jednak 32 to przesada w moim przypadku :decayed:

Opublikowano

To podstaw do wzoru powierzchnie pokoju a nie auta :decayed: Siemian podstawil moc auta i wage i wyszlo mu ze musi kupic hamulce ze Stara

Opublikowano

Miron ja bym brał 32 kineskop to mega okazja :slina: nie zastanawiaj sie

Opublikowano

To podstaw do wzoru powierzchnie pokoju a nie auta :decayed: Siemian podstawil moc auta i wage i wyszlo mu ze musi kupic hamulce ze Stara

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Panowie zastanawiam sie nad PS3 skoro tak zachwalacie i mam pare pytań jest róznica między zwykła a slim oprócz wyglądu ? czy PS3 sie od siebie różnią jakimis parametrami nie pytam o pojemnośc dyzku twardego( choć czy dysk ma duze znaczenie) il zajmuje mniej wiecej jedna gra na dysku ? [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 10:29_________________________________________________przed chwila pokazywali w TVN zakup kontrolowany samochodu marki Audi a4 B7 z 2006r 2.0 T wartośc 72 tys zł, pojazd miał być bezwypadkowy sprowadzony z USA , na pierwszy rzut oka super stan idealny, po wjechaniu na warsztat okazało sie ze był bity ale to jeszcze nic..... w USA dokładnie w Texasie zoastał zakwalifikowany do kasacji z racji przekraczających 70 % uszkodzeń pojazdu, a u nas bezwypadek :polew:

Opublikowano

eeee... Mirona jak był jeszcze w niemczech to to był zakwalifikowany do kasacji z powodu uszkodzeń przekraczających 90%. :polew: A teraz jezdzi... Co prawda zostawia 5 śladów (w jednym miejscu podwozie troche ociera...) ale jeździ... :polew:

Opublikowano

Wąski nie przelewa sie widze :decayed:

1255733294_by_mike89_500.jpg

:wink4:

Opublikowano

było boseron :D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

od pewnego czasu trwa taka sytuacja, ale dobrze sie stało ze jest icar bo ceny za przewóz osób w krakowie były chore

hehe oczywiście policja o niczym nie wie :kox:

Opublikowano

a co to jest policja :decayed: