miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 A najlepsze na Waszych zlotach jest: Jak stoicie, chwalicie się swoimi modami niezgodnymi z przepisami, chwalicie się wyczynami na drodze a obok stojący Boseron i ten jego dyktafon w jednej kieszeni i 3 kasety na zmianę w drugiej wczoraj było mi tak zimno w łapy ze nie dałem rady kaset wymieniać chyba musze zainwestować w cyfrowy dyktafon Miron zapomniałem pobrac opłaty za to że opierałeś sie o moje auto , wybrudziłes mi błotnik przelew podzedł dzięki za mini spota Kto mi porysował felgę Krolu :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu :gwizdanie: jutro bede w Gliwicach, zalatwic CI przelew?
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krolu :gwizdanie: jutro bede w Gliwicach, zalatwic CI przelew? dużo śmigasz po śląsku + Twoja postura ...................odrazu widać, że zajmujesz się harczami
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dzięki za mini spota Kto mi porysował felgę Jak porysował :shocked: uzyłem ekstra luksusowego płynu do spryskiwaczy i super miękkiej szmatki ...
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 dużo śmigasz po śląsku + Twoja postura ...................odrazu widać, że zajmujesz się harczami :polew: Bry
marcin j Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam , ktoś z szanownej ekipy KRK ma może telefon HTC snap, jeżeli tak to prosiłbym o opinie , jak z obsługą tego telefonui jak się sprawuje.
boseron Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam , ktoś z szanownej ekipy KRK ma może telefon HTC snap, jeżeli tak to prosiłbym o opinie , jak z obsługą tego telefonui jak się sprawuje. THC to moze bym i znalazł ale HTC to nie bardzo
sokolnh Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 witam, wie ktoś może gdzie w krk są jakies fajne komisy narciarskie ? znalazłem cos takiego http://www.dobrenarty.pl/
zieluch Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zieluch a co to za avatar To tak jak wtryski niedomagają
boseron Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zieluch a co to za avatar To tak jak wtryski niedomagają to teraz tak wygląda wgrywanie softu
jarko Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Aloha Takie zimno że do pracy nie poszedłem
Rekomendowane odpowiedzi