boseron Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 skonfiskuje za brak naklejki na przedniej szybie sąsiad założyłes zimówki ? chyba nie latasz na 19 w taką pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 skonfiskuje za brak naklejki na przedniej szybie sąsiad założyłes zimówki ? chyba nie latasz na 19 w taką pogodę założyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a może jakieś zawody narciarskie a4-klubu :naughty: [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 17:00_________________________________________________Cuber by zasponsorował... Kerczi może też... Przemian by się dorzucił... Za pierwsze miejsce sraczyk albo umywalka. Drugie skrzynka marwitu lub blacha ciasta. Trzecie miejsce to za***ista suknia ślubna (coś dla Pabla bo słyszałem że on lubi się przebierać w damskie ciuszki ) a Ty sie nie dorzucisz?? Taki kolega?? Nie zrobisz wygranym po patelni?? ...ykhmm tzn nie dasz?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 joł ja jade we wtorek na narty, jeszcze mysle gdzie ale napewno jade mniejsze kolejki bedą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dla wygranego zjazd na patelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dzieki Panowie za wczorajsza popijawke :gwizdanie: Trzeniek :bicz: wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 pijusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Trzeniek :bicz: hej , nie będę tego komentował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Pijoki, Trzeniek do ubicia Themon uciekinier jeden ogolnie byl :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Kerczi , masz te sruby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Pijoki, Trzeniek do ubicia Themon uciekinier jeden ogolnie byl :kox: a ty żeś wstoł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 no chyba tak, musze pozniej looknac w bagazniku, a potem musimy przymierzyc, dam znac po 15[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 13:09_________________________________________________no ja juz kolo 8 na na nogach bo zamowienia swiateczne na ciasta zbieralem[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 13:10_________________________________________________ Cuber juz wiem jak co zmienic u Ciebie VAGiem zeby bas byl taki gleboki jak u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Kurde chyba się zbytnio zmiażdżyłem wczoraj..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Kurde chyba się zbytnio zmiażdżyłem wczoraj..... nie tylko Ty, mnie ktoś nieźle załatwił kuwa nic nie pamietam, ostatnie przebłyski mam z wiśniówką ale was już chyba nie było wtedy, masakra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Kurde chyba się zbytnio zmiażdżyłem wczoraj..... nie tylko Ty, mnie ktoś nieźle załatwił kuwa nic nie pamietam, ostatnie przebłyski mam z wiśniówką ale was już chyba nie było wtedy, masakra.... A no własnie Ty z nami nie wracałeś. Hmmm pomijam fakt że mi drina wylałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 to akurat najmniejszy problem ale tego też nie pamiętam ku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Na pewno Wszyscy razem jechaliście na rynek Grześ, jak zrówdko :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Na pewno Wszyscy razem jechaliście na rynek Grześ, jak zrówdko :?: kurde jest ok, poza tym że nic nie pamiętam to jest ok, dzięks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a człowiek szukał kompanów do picia no no macie minusa ----------------- no chyba ze mam za mocną głowe [br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 21:56_________________________________________________gdzie tak popiliście tylko nie mówicie ze skandale albo przychodnia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi