marcin j Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 A to znacie???: Mlode malzenstwo u ginekologa dowiaduje sie, ze beda mieli dziecko. Mlody zonkos pyta: - Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciazy mozna czy nie? Lekarz: - W pierwszym trymestrze mozna bez obaw, normalnie po bozemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tylu bo bezpiecznie dla przyszlej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wylacznie na wilka. - A mozna wiedziec panie doktorze jak to jest na wilka? - Lezysz pan kolo nory i wyjesz!
rex Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 A to znacie???: Mlode malzenstwo u ginekologa dowiaduje sie, ze beda mieli dziecko. Mlody zonkos pyta: - Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciazy mozna czy nie? Lekarz: - W pierwszym trymestrze mozna bez obaw, normalnie po bozemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tylu bo bezpiecznie dla przyszlej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wylacznie na wilka. - A mozna wiedziec panie doktorze jak to jest na wilka? - Lezysz pan kolo nory i wyjesz! Maaaaasaaaakraaaa :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Przychodzi pedał na basen i pyta sie ratownika: -jaka jest woda -chu*jowa -to ja skacze na dupe
marcin j Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Marcin, ale pojechałeś Ja do teraz sie śmieje A Pablo dałeś również czadu
makoz Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Dzięki za spota Przychodzi zmęczony mąż po pracy do domu. Żona mówi do niego: - Otworzyć Ci puszkę? A mąż na to: - Cipuszkę potem, teraz dawaj jeść.
PABLO Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Dzięki za spota Przychodzi zmęczony mąż po pracy do domu. Żona mówi do niego: - Otworzyć Ci puszkę? A mąż na to: - Cipuszkę potem, teraz dawaj jeść.
Cuber Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 poniedziałek, jak zwykle nic się nie chce e tam pełen i mobilizacja od rana
Cuber Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 Ogrowy , nie pamietasz przypadkiem gdzie Ja posiałem paragon z Naszych zakupów Piątkowych ?
Gość trueogre Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Ogrowy , nie pamietasz przypadkiem gdzie Ja posiałem paragon z Naszych zakupów Piątkowych ? wkładałeś do tylniej kieszeni w spodniach, a wktórych spodniach byłeś to już nie pamietam :polew:wiem że za moje wyszło coś 97 zeta, reszta twoja :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 Ogrowy , nie pamietasz przypadkiem gdzie Ja posiałem paragon z Naszych zakupów Piątkowych ? wkładałeś do tylniej kieszeni w spodniach, a wktórych spodniach byłeś to już nie pamietam :polew:wiem że za moje wyszło coś 97 zeta, reszta twoja :gwizdanie: to nie chodzi o rozliczenie tylko o zwrot sprzęgiełka i wymiane na dwumas..... :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Ogrowy , nie pamietasz przypadkiem gdzie Ja posiałem paragon z Naszych zakupów Piątkowych ? wkładałeś do tylniej kieszeni w spodniach, a wktórych spodniach byłeś to już nie pamietam :polew:wiem że za moje wyszło coś 97 zeta, reszta twoja :gwizdanie: to nie chodzi o rozliczenie tylko o zwrot sprzęgiełka i wymiane na dwumas..... :gwizdanie: no domyslałem się że o to, ....a zresztą czekaj zadzwonie....
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 :hi: :zemdlal: maks grasz w piłkę dzisiaj?
sokolnh Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 :hi: :zemdlal: to chyba bajka o kaczyńskich :gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Ja wolę się nawet nie zastanawiać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi