Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 w sumie trzeniu sie nadaje... ma TDI, sedana - wiecej nic nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 w sumie trzeniu sie nadaje... ma TDI, sedana - wiecej nic nie trzeba A ROB ma benzyne i V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 [br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 23:23 _________________________________________________ w sumie trzeniu sie nadaje... ma TDI, sedana - wiecej nic nie trzeba dwie rzeczy go skreslaja po pierwsze to Trzenio hehee , a po drugie ma klekota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Max zrób ankietę kogo bardziej lubią w Kraku jak Cię to tak boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 spokój mi tu dziewice z orleanskich stepów Rob jest wyjatkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Murzyn przecież u Nas zawsze jest spokój , dlatego modowie tak chętnie tu wpadają na bajerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Max zrób ankietę kogo bardziej lubią w Kraku jak Cię to tak boli Ale nie rozumiem o co ci teraz chodzi ?? a moze wogole kogo bardziej lubia , nie tylko w KRK :thumbup: :thumbup: :thumbup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 SPOKÓJ PANOWIE BO CUBER SIE ZARAZ OBUDZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 chyba obrazi - jest w tym slodkim "miszczem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Max zrób ankietę kogo bardziej lubią w Kraku jak Cię to tak boli Ale nie rozumiem o co ci teraz chodzi ?? a moze wogole kogo bardziej lubia , nie tylko w KRK :thumbup: :thumbup: :thumbup: jasne , dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 to ja zaraz wam zrobie ankiete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 aha , odrazu póki pamiętam.. Sokol mnie w następny poniedziałem nie ma na piłce [br]Dopisany: 23 Styczeń 2008, 23:35 _________________________________________________ to ja zaraz wam zrobie ankiete LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 spoko, w pon. mozesz nie byc gramy we wtorek :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 pikna nieprawdaz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 pikna nieprawdaz?? hehehe doj**ales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 oooo kur.wa ale ankieta max co wciskamy? :decayed: Sokol chodziło mi oczywiście o wtorek , moja pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Coś ni ma za duzo głosów na tej ankiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ciebie nie bedzie, Trueogra idziecie do sauny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ja mysle ze "naturalnie" to takie oczywiste hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ciebie nie bedzie, Trueogra idziecie do sauny ? Cubera też nie będzie , ponoć w piątek dowie się że nie da rady przyjść na piłkę we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi