Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jak coś to 22-30 pas startowy i ślizganko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jedzie ktos jutro do laskowej posmigac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jedzie ktos jutro do laskowej posmigac? no była u mnie taka "laskowa" przed świętami i chyba faktycznie po starej znajomości się po niej poślizgam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jedzie ktos jutro do laskowej posmigac? no była u mnie taka "laskowa" przed świętami i chyba faktycznie po starej znajomości się po niej poślizgam :decayed: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jedzie ktos jutro do laskowej posmigac? no była u mnie taka "laskowa" przed świętami i chyba faktycznie po starej znajomości się po niej poślizgam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 no i czego brechtacie?, może i jestem (co do Was) stary ale zawsze poważnie podchodzę do sprawy - żadna z 3 żon nie narzekała, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie znam Cie Robercie zbyt dobrze, ale z tego co czytam i jak Cie posluchalem ostatnio na spocie - potrafisz poprawic czlowiekowi humor :polew: :polew: p.s. a co do Twojego podejscia do sprawy - nie watpie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jak coś to 22-30 pas startowy i ślizganko Ja śmigałem ok 3:00 po pasie a później przyjechali niebiescy mnie spisać za grzeczne siedzenie w aucie gdzie wcinałem "kości" z KFC z kobitą Okazało się że jeden z nich ma też A4 i po chwili dopytywania się o moje zadeklarował ze przyjedzie na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 >Pablo jak już ktoś pytał o Twojego to prze...., poza tym niewidomych z tego co wiem do policji nie zatrudniają a tak poważnie to chyba w zeszłym roku Cię prosiłem abyś w ramach opierdalania się w pracy spróbował sparować z czymś tą najtańszą (i małą przede wszystkim!) navi Manty z BT. Są efekty? no bo wiesz ja już stary jestem i nie mam czasu na pier...enie się z odpowiedziami , i znowu będzie nadziewane..., a po co Ci to .. potem kupa sama wypada... a tak poważnie to zamiast dymać galerianki to spróbowałbyś, bo jak na razie na 3 sztuki, 3:0 dla mnie na razie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ulala Dzięki za wczorajszego mini spota na pasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cub GG!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 jest ktoś dzisiaj na spocie? bo nie wiem czy się opłaca ubierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 jest ktoś dzisiaj na spocie? bo nie wiem czy się opłaca ubierać UBIERAJ SIE LENIU !!!!!!!!!!!!!!!!! BEDZIE DUZO OSOB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 potwierdzam przybycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 jest ktoś dzisiaj na spocie? bo nie wiem czy się opłaca ubierać Trzeniek nawet niektorzy specjalnie na taka uroczystość Twojego przybycia żony wezmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie zamula Wam forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie zamula Wam forum? Tak teraz zwal na forum bo pojechali Ci po obecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie zamula Wam forum? nam nie, Tobie moze tak, to taka zaleznosc, zamulasz w domu -> zamula Ci forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi