zieluch Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tak co tydzień zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 SIEMKA MAM PYTANKO TE SPOTY NA PARKINGU W GALERII KRAKOWSKIEJ SA CO TYDZIEN? POZDRAWIAM:)[br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:49_________________________________________________znaczy sie w galerii kazimierz;) sory za pomylke co tydzień 18.00 parking niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freedom1989 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 yhmy to wpadne jak zmienie felgi bo jezdze na stalowych heh <wiocha> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 znaczy sie w galerii kazimierz;) sory za pomylke Zapraszamy , jesteśmy co tydzień [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 21:58_________________________________________________ yhmy to wpadne jak zmienie felgi bo jezdze na stalowych heh <wiocha> sa tez tacy co jeżdza na stalówkach wiec spoko zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 yhmy to wpadne jak zmienie felgi bo jezdze na stalowych heh <wiocha> sa tez tacy co jeżdza na stalówkach wiec spoko zapraszamy już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 yhmy to wpadne jak zmienie felgi bo jezdze na stalowych heh <wiocha> sa tez tacy co jeżdza na stalówkach wiec spoko zapraszamy już nie Nio już nie szpanuj tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek TDI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panowie czy ktoś jutro znajdzie chwile czasu i felge 16 z oponą żeby przymierzyć do audi jak to wygląda?? Parking galeria kazimierz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Panowie czy ktoś jutro znajdzie chwile czasu i felge 16 z oponą żeby przymierzyć do audi jak to wygląda?? Parking galeria kazimierz? Mozesz doprecyzcować swoje pytanie? Ja mam u siebie 16 zimową wiec co mam przymierzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 i lusterka nie dzialaja p&p chyba ze trzeba cos zvagowac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 hmmm....??????? ciekawe. Dobrze wiedzieć. Przetrzyj szlak, potem ja sobie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 i lusterka nie dzialaja p&p chyba ze trzeba cos zvagowac :/ te składane elektrycznie ? a dobrze podpiołes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 i lusterka nie dzialaja p&p chyba ze trzeba cos zvagowac :/ te składane elektrycznie ? a dobrze podpiołes ? no nie da sie inaczej. kurde sam juz nie wiem w czym jest rzecz, moze musza byc przykrecone?? albo musza byc dwa, albo jakas wiazka do modulu komfortu?! A moze cos w VAGu??? Bosreon opowiedz cos : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 moje lustereczka chodza śłicznie w lewo i prawo [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 00:49_________________________________________________kuźwa cos dzis nawalila sieć [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 00:50_________________________________________________dobra Maniacy ja ide w kime bo jutro czeka mnie cięzki dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 01:06_________________________________________________Cubeer moze moje tez musza sie zaadaptowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kerczi załóż temat w technicznym na temat lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Bosreon opowiedz cos : Jest tylko jedno rozwiązanie. Boserona auto na dziuple i rozbieramy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Upsss. nie zauwazyłem ze juz założyłes temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 no wlasnie i to nie tam gdzie trzeba ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi