Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 no wlasnie i to nie tam gdzie trzeba ;p :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek TDI Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jestem na kupnie felg i chciałbym przymierzyć 16 i zobaczyć jak to będzie wygladało oto mi chodzi a dzisiaj po pracy mam wolny czas i dlatego pytam czy ktoś na 15 min i niepodjedzie do galeri kazimierz z 1 szt 16 na przymiarke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Siema superowa pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 01:06_________________________________________________Cubeer moze moje tez musza sie zaadaptowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 bardzo smieszne Waski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kerczi a dodałeś kable do wiązki która biegnie z silniczków szyb do centralnej elektryki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kerczi jak to Ci pomoze to na spocie mozemy zarzucić Vaga do mojego auta i lookniesz sobie w ustawiena tych lusterek..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 przecież tam nie ma żadnych ustawień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 siemano wszystkimh freedom1989 w profilu deklarujesz 17l/100 w awxie?? da się tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 siemano wszystkimh freedom1989 w profilu deklarujesz 17l/100 w awxie?? da się tak Wow... To freedom1989 nawet mnie zawstydził... Chociaż zależy na jakiej trasie. Po mieście zdarzało mi się mieć średnie spalanie 19 na odcinku ok. 10km. Ale bardzo zadko. A jeśli chodzi o trase to jak narazie największe spalanie miałem chyba jak jechałem za Cuberem do Brzeska na spota. Wtedy było coś koło 16. Przy jezdzie autostradowej z butem w podłodze miewam średnie 14-15 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kolejny ZIELONY gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Kolejny ZIELONY gratulacje Kolejni ZIELONI gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jol przyszedłes sie pochwalić kolorem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jol przyszedłes sie pochwalić kolorem :gwizdanie: to jeszcze troche działów spotowych odwiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 powoli odwiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 wow... ykk zielonym aż wali po oczach. Gratuluje :) Teraz wypuści chyba serie zielonych lizaków ze szczęscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Cuber Raczej. Fajnie ze juz jestem czerwony [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 15:28_________________________________________________siemian ciezko o stricte zielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi