Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 miron do spania , bo żona Cię woła mieszkasz z nimi?
solaris1984 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pamiętaj co zabrać na 1 spot : Moderator - 0,7 Finlandia VIP - 0,5 Finlandia Klubowicz - po kubełku z KFC a dla reszty po paczce fajek , ja palę Marlboro jak coś Taniej go wyjdzie w ASO no to napisałem w pierwszej mojej wypowiedzi że w ASO mają :gwizdanie: chciałem mu dobrze doradzić to się obraził Nie mam co robić tylko się obrażać A te malboro to jakby co jakie?? wiesz żeby za słabe nie były bo dwa razy nie będę kupował
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 wiesz co... to nie eksperymentujmy... kup wszystkim po e-papierosie
solaris1984 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Może jak będę wracał z mojej rodzinnej miejscowości to po paczce fajek ukraińskich wam podrzucę ?? Przynajmniej będziecie świecić w ciemnościach a nie palić bez dymu jakieś substytutki
marcin j Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 miron do spania , bo żona Cię woła mieszkasz z nimi? no jak jej chłop siedzi na forum , to czasem dzwoni do mnie , ostatnio to nawet miałem zawieź dzieci do szkoły , bo ponoć dość mają jazdy na 2 biegu z mironem.Pojechałem , bo dzieciom sie nie odmawia. Ale co sie dowiedziasłem o tej ich b7 , to szkoda słów, wiesz dzieci Ci wszystko powiedzą , wyszło na to że był to bezwypadek , jak wyszedł z fabryki. Teraz to nazwałby to auto kopalnią szpachli :>
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 miron do spania , bo żona Cię woła mieszkasz z nimi? no jak jej chłop siedzi na forum , to czasem dzwoni do mnie , ostatnio to nawet miałem zawieź dzieci do szkoły , bo ponoć dość mają jazdy na 2 biegu z mironem.Pojechałem , bo dzieciom sie nie odmawia. Ale co sie dowiedziasłem o tej ich b7 , to szkoda słów, wiesz dzieci Ci wszystko powiedzą , wyszło na to że był to bezwypadek , jak wyszedł z fabryki. Teraz to nazwałby to auto kopalnią szpachli :> :shocked: :decayed: :polew:
marcin j Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Trzeniek , ale ty się nie dziw , bo miron nie przelał mi kasy za to ,żebym siedział cicho , to jutro się dowie , jak poczyta forum.
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 cześć Rex - pejsiku [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 00:19_________________________________________________Marcin , szykuj formę na Bukowinę
marcin j Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Marcin , szykuj formę na Bukowinę Oczywiście
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 No to pograli w COD-a Trzenisław a Ty coś nie grasz ostatnio
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 No to pograli w COD-a Trzenisław a Ty coś nie grasz ostatnio piłka dzisiaj była :gwizdanie: a wczoraj jak chciałem pograć to mi baterie szlag trafił w myszce uciekam , do jutra
siemian Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 a ja sie narabalem jak za starych dobrych czasów... ...szkoda że na 8-9 d0 pracy a nie sen do 15... jak za starych dobrych czasów.... :decayed:
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Siemian a gdzie Ty pracujesz ??
Cuber Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 u siebie w bb www.monna.pl no tak zapomniałem
zieluch Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Siemian a gdzie Ty pracujesz ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Cuber potrafi rozbawić
siemian Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nio i do pracy... a tu kac gigant :confused4: a tak w ogóle to :hi:
Wąski Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 wiesz co... to nie eksperymentujmy... kup wszystkim po e-papierosie mów za Siebie ja nie jestem taki terndi :polew: Ja poproszę KFC
Rekomendowane odpowiedzi