Cuber Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 a to w obozach teraz macie dostęp do neta ?? co za czasy nie wiedziałem ze umiesz tak ładnie łapkami po klawiaturze stukac.... na jakim byłes szkoleniu ? Słyszałem ze najlepsza szkoła dla czworonogów jest na mogilskiej w Milicji ups przepraszam w Policji
Gość trueogre Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 a to w obozach teraz macie dostęp do neta ?? co za czasy nie wiedziałem ze umiesz tak ładnie łapkami po klawiaturze stukac.... na jakim byłes szkoleniu ? Słyszałem ze najlepsza szkoła dla czworonogów jest na mogilskiej w Milicji ups przepraszam w Policji ja przynajmniej wyszedłem ze szkolenia drzwiami a nie kominem
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Cuber znalzłem właśnie książkę która opisuje montaż oświetlenia na stadninie Srakowi..
Gość trueogre Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Cuber znalzłem właśnie książkę która opisuje montaż oświetlenia na stadninie Srakowi.. :polew: :polew:
rtocki Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Muszę zwrócić uwagę na rażące zaniedbanie, po ostatnim spocie nie znalazłem fotek mojego sterylnego auta (dr Religa już parę razy dzwonił i chciał w nim zrobić mobilne centrum przeszczepów i operacji na otwartym sercu). Proszę natychmiast dokleić i jednocześnie zgłaszam kandydaturę na okładkę kalendarza! Wkrótce dorzucę zdjęcia wnętrza - gdy tylko osiągnie odpowiedni poziom popiołu.
mega13 Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Muszę zwrócić uwagę na rażące zaniedbanie, po ostatnim spocie nie znalazłem fotek mojego sterylnego auta (dr Religa już parę razy dzwonił i chciał w nim zrobić mobilne centrum przeszczepów i operacji na otwartym sercu). Proszę natychmiast dokleić i jednocześnie zgłaszam kandydaturę na okładkę kalendarza! Wkrótce dorzucę zdjęcia wnętrza - gdy tylko osiągnie odpowiedni poziom popiołu. Zdjęcie jest kozak... :polew: :polew:
Mad_MAX Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Deszcz to unika to auto , bo by sie pobrudzil heheheeh
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Deszcz to unika to auto , bo by sie pobrudzil heheheeh że co? że jak?
Mad_MAX Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Deszcz to unika to auto , bo by sie pobrudzil heheheeh że co? że jak? Hmm ale o co chodzi ??
rtocki Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Deszcz to unika to auto , bo by sie pobrudzil heheheeh Dlatego na spocie nie padało
sokolnh Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 zabaczcie jakie japonce sa poje.bane http://www.joemonster.org/filmy/7404/Skuter-Tuptus-genialny-japonski-wynalazek
Mad_MAX Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 zabaczcie jakie japonce sa poje.bane http://www.joemonster.org/filmy/7404/Skuter-Tuptus-genialny-japonski-wynalazek :doh1: :doh1: :gupek2: :suicide1: Tyle ode mnie hehehe
Mad_MAX Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 ;( Kurde takie miny wywoluja u mnie , wyterzone myslenie , niepozytywne. Wiec pisz o co cho ?
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26506.0 to jest.....
sokolnh Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 jak myslicie gdzie lepiej zrobić chipa, w Warszawie u Rogala czy w Katowicach u Aligatora ?
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 jak myslicie gdzie lepiej zrobić chipa, w Warszawie u Rogala czy w Katowicach u Aligatora ? napisz w wątku o chipowaniu furek....
mega13 Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26506.0 to jest..... A wie ktoś jak to się wogóle stało??[br]Dopisany: 26 Luty 2008, 14:20 _________________________________________________Teraz to nikt nie pisze a wieczór naspamujecie znowu niewiadomo ile stron...
Rekomendowane odpowiedzi