Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Kerczi , nie żartuj z Pabla... On naprawdę ma tam plecy , nawet fakturę załatwi :naughty: Cuber ok :gwizdanie:
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Kerczi , nie żartuj z Pabla... On naprawdę ma tam plecy , nawet fakturę załatwi :naughty: :polew:
Korzeń Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 tomasz korzeniowski który to wyciąć to :>
zieluch Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 witam, pany mam pytanie potrzebuje kogoś kto ma spawarkę do plastiku i wie do czego służy bo po paprokach poprawiać mi się nie chce :gwizdanie: zderzak s4 do naprawy jest... ;( to dlatego teraz taki szybki, najlepsze konie to waga gosc przy 29listopada.. Zna sie na rzeczy i jest tani Kerczi już u niego dwa razy spawał podłużnice :polew: :polew: cos pomyliles, choc u Ciebie to praowdopodobne, po spaleniu trzebabylo ciac koszty i wstawic plastikowe podluznice
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 witam, pany mam pytanie potrzebuje kogoś kto ma spawarkę do plastiku i wie do czego służy bo po paprokach poprawiać mi się nie chce :gwizdanie: zderzak s4 do naprawy jest... ;( to dlatego teraz taki szybki, najlepsze konie to waga gosc przy 29listopada.. Zna sie na rzeczy i jest tani Kerczi już u niego dwa razy spawał podłużnice :polew: :polew: cos pomyliles, choc u Ciebie to praowdopodobne, po spaleniu trzebabylo ciac koszty i wstawic plastikowe podluznice a od siebie Zieluch nic nie dodasz... :polew: :polew:
david_n Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Komentowac nie trzeba. Kochaja sie chlopaki
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zieluch w AutoSpecjalu maja dwa na stanie
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a czego Zieluch szukasz? W poprzedniej wypowiedzi Ci się źle zacytowało... Ty stosujesz zasłone dymną... nie wyprzedzę Cie jak nie będe widział drogi
KERCZI Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a czego Zieluch szukasz? W poprzedniej wypowiedzi Ci się źle zacytowało... Ty stosujesz zasłone dymną... nie wyprzedzę Cie jak nie będe widział drogi Plastikowych podluznic szuka, dziwnie jak o Nie zapytalem to zapytali czy jestem kolega Marka z Bielska
siemian Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a czego Zieluch szukasz? W poprzedniej wypowiedzi Ci się źle zacytowało... Ty stosujesz zasłone dymną... nie wyprzedzę Cie jak nie będe widział drogi Plastikowych podluznic szuka, dziwnie jak o Nie zapytalem to zapytali czy jestem kolega Marka z Bielska :polew:
zieluch Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Kerczi no to jedź i montujemy Siemian mistrz spawania plastiku ze stalą
seba1-2 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 KERCZI a masz jakiś dokładniejszy adres bo nie chce mi się jeździć w te i spowrotem
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 przed pierwszym wiaduktem na warszawę na światłach w prawo , 100metrów po lewej
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Trzeniu jutro tyrknę jak będę jechał dobra , tylko już nic nie wymyśl bo mnie tak dokurwiłeś przez telefon że sobie nie wyobrażasz... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi