Gość trueogre Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Duzo osob bylo z Klubu ?? z nami chyba 11
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Duzo osob bylo z Klubu ?? z nami chyba 11 To dobrze ze tyle osób sie zebrało w tak krótkim czasie
Gość cloo Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 tak osob bylo 11. Wielki szacunek dla Was, wkoncu mieliscie naprawde bardzo daleko. my jestesmy w domq, a autkiem murzyna jest ok, On docwaluje jutro. Spokojnej nocki
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 No dokładnie wróciliśmy, smutne przeżycie ;( Padam na pysk po tej drodze.... troszke km sie nastukało... :gwizdanie: wszytsko fajnie tylko droga na bolesławiec ( po zjeździe z autobany ) tragiczna same tiry i srednia predkosc 50 km/h
Mad_MAX Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 No dokładnie wróciliśmy, smutne przeżycie ;( Padam na pysk po tej drodze.... troszke km sie nastukało... :gwizdanie: wszytsko fajnie tylko droga na bolesławiec ( po zjeździe z autobany ) tragiczna same tiry i srednia predkosc 50 km/h Wazne ze dojechaliscie i wrociliscie OK Szacunek :notworthy:
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 No dokładnie wróciliśmy, smutne przeżycie ;( Padam na pysk po tej drodze.... troszke km sie nastukało... :gwizdanie: wszytsko fajnie tylko droga na bolesławiec ( po zjeździe z autobany ) tragiczna same tiry i srednia predkosc 50 km/h Wazne ze dojechaliscie i wrociliscie OK Szacunek :notworthy: Dokładnie :th:
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 no spoko jakoś dalismy rade :gwizdanie: wrażenie z jazda z CB hm.... antenka chyba troszke mała była ( i zasieg był nie zawielki w szczególnosci jak sie leci cały czas po 200 z groszami.... ) ale ogólnie fajna rzecz
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 no spoko jakoś dalismy rade :gwizdanie: wrażenie z jazda z CB hm.... antenka chyba troszke mała była ( i zasieg był nie zawielki w szczególnosci jak sie leci cały czas po 200 z groszami.... ) ale ogólnie fajna rzecz Dobrze ze Ci jej nie zerwało
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 Dobrze ze Ci jej nie zerwało no własnie sie extra trzymała :th: , jak zakupie cb to antenke troszke większą niż ta co mielismy ( jakieś 50 cm )
Gość trueogre Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 przeżycie jak to zawsze na pogrzebach, smutek i żal, takie sytuacje pokazują nam jak życie jest krótkie, jego już nie ma ale my żyjemy dalej.... Cuber żółwik Twoja maszyna jest :th: czym byłaby maszyna bez kierowcy
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 Cuber żółwik Twoja maszyna jest eeeee tam powinna jechac troszkę szybciej ale coś jej dolega spaliła za dużo i nie mogła sie rozpędzic tak jak to robiła do tej pory.... ale w 90 minut z Wrocka chyba nieźle ( info Adika bo Ja nie zwróciłem uwagi ) mielismy jeszcze małe rezanko po drodze, odczepienie obudowy plastikowej pod autkiem bo sie oberwała :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Oki, panowie ja ide sie pomodlć i idę spać. pozdr.
makoz Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 http://moto.allegro.pl/item320496069_tylni_silnieczek_wycieraczki_lupo_arosa_passat_.html http://moto.allegro.pl/item320493452_tylni_silniczek_vw_lupo_arosa_passat_.html U mnie w sumie chyba też silniczek ocalał. Hmmmm Dzięki za linki, nie wiem jak to przeoczyłem, znalazłem inne ale kawał drogi od KRK Wszyscy zapewniali ze "igła" ale fotek nie podeślą - więc wole nie ryzykować. Jak byś znalazł to daj cynk. Dobrze że wróciliście cali. A co sie VIPowozowi stało?
Gość NyPal Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Panowie bardzo miło było was znowu zobaczyc! Okoliczności mocno smutne ale daliśmy radę. Dzieki wielkie...
Cuber Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Opublikowano 29 Lutego 2008 Bry Panowie Kurde rano nie mogłem sie obudzić , ale Ogrowy mnie obudził za co ps. Ogrowy odebrałeś juz gadżety ?
Gość trueogre Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Bry Panowie Kurde rano nie mogłem sie obudzić , ale Ogrowy mnie obudził za co ps. Ogrowy odebrałeś juz gadżety ? 8.15 to odpowiednia pora żeby zwlec się z łóżka, wstawaj szkoda dnia........ :gwizdanie: :gwizdanie:Gadżety odebrane, bagatelka 2900 :wallbash: ;( wszystkim
mega13 Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich!! Gadżety odebrane, bagatelka 2900 :wallbash: ;( To coś Ty kupił??[br]Dopisany: 29 Luty 2008, 10:13 _________________________________________________Ma ktoś pomysła gdzie zrobić rozrząd, tak żeby mnie z torbami nie puścili??
Gość trueogre Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich!! Gadżety odebrane, bagatelka 2900 :wallbash: ;( To coś Ty kupił?? gadżety
Rekomendowane odpowiedzi