Cuber Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 jak ja to slysze ze ja wkraczalem, ja znowu az taki mlody Jarko nie jestem Jak nie jestes , przeca gówniarz z Ciebie
jarko Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jak ja to slysze ze ja wkraczalem, ja znowu az taki mlody Jarko nie jestem Jak nie jestes , przeca gówniarz z Ciebie
themOn Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 znacie jakiś program do rapidshare który sciąga po kolei wszystkie part-y ? JDownloader Panie a tak poza tym to
PABLO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Elo Koniec urlopu i koniec opierdalania Miłego dnia
sedi Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 koledzy czy wie ktoś jak wymienić ten czujnik od parktronica z tyłu bo jeden padł i przy włączaniu wstecznego biegu jest taki pisk jak....
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 :hi: Cuber - to co mam mowic do Ciebie Tato? Dziadku? bo juz nie wiem ;p Themon - kraina wiecznych lowow to wiesz gdzie jest po odpaleniu streama ;p Sedi niesety musisz targac zderzak
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 koledzy czy wie ktoś jak wymienić ten czujnik od parktronica z tyłu bo jeden padł i przy włączaniu wstecznego biegu jest taki pisk jak.... Ja ? jeśli boczne to dasz radę bez ściągania zderzaka http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7536927,fryzjerki_strzyga_w_bikini__i_jak_tu_sie_nie_obciac_.html
sokolnh Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jarko, a tak w ogóle to nie opłaca Ci sie wziąć auta w leasing ? bo chyba działalność masz wtedy wrzucasz całą rate leasingową w koszty, ubezpieczenie, paliwo, naprawy itp itd i uciekasz z podatkiem więc zamiast płacić podatek masz auto "za darmo"
tomsoman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam koledzy, mieszkam w okolicy Krakowa. Mam pytanie czy znacie jakiś ogarnięty zakład w Krakowie(okolicy), który wyczyścił by mi nastawnik w pompie? W dziale Diagnostyka wrzuciłem moje logi i z tego co czytałem na forum to problem może leżeć właśnie w tym nastawniku. Orientuje się ktoś jaki to mniej więcej koszt?
nex Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jarko, a tak w ogóle to nie opłaca Ci sie wziąć auta w leasing ? bo chyba działalność masz wtedy wrzucasz całą rate leasingową w koszty, ubezpieczenie, paliwo, naprawy itp itd i uciekasz z podatkiem więc zamiast płacić podatek masz auto "za darmo" Tylko jak nie będzie miał dochodów to mu je zabiorą
KERCZI Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 akurat jutro jade do katowic - dzieki Waski
sokolnh Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam koledzy, mieszkam w okolicy Krakowa. Mam pytanie czy znacie jakiś ogarnięty zakład w Krakowie(okolicy), który wyczyścił by mi nastawnik w pompie? W dziale Diagnostyka wrzuciłem moje logi i z tego co czytałem na forum to problem może leżeć właśnie w tym nastawniku. Orientuje się ktoś jaki to mniej więcej koszt? a co sie dzieje z autem, szarpie ? jarko, a tak w ogóle to nie opłaca Ci sie wziąć auta w leasing ? bo chyba działalność masz wtedy wrzucasz całą rate leasingową w koszty, ubezpieczenie, paliwo, naprawy itp itd i uciekasz z podatkiem więc zamiast płacić podatek masz auto "za darmo" Tylko jak nie będzie miał dochodów to mu je zabiorą coś za coś
Wąski Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 akurat jutro jade do katowic - dzieki Waski ja mam takie w Krakowie
tomsoman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Tak sokolnh szarpie czasami przy przyspieszaniu. Najlepsze jest to, że jak w czasie tego docisnę but w podłogę to jest ok. Najgorzej pod obciążeniem i pod górkę.
sokolnh Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Tak sokolnh szarpie czasami przy przyspieszaniu. Najlepsze jest to, że jak w czasie tego docisnę but w podłogę to jest ok. Najgorzej pod obciążeniem i pod górkę. stawiam na wtrysk sterujący najpierw go podmień zanim wyczyścisz nastawnik
Rekomendowane odpowiedzi