CyRoL Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Heja, wybiera się ktoś dziś na spot, bo ja mam nadzieje, że dziś dotrę
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 all. Heja, wybiera się ktoś dziś na spot, bo ja mam nadzieje, że dziś dotrę My też mamy nadzieję że dotrzesz Ja mam wolny weekend także obecność obowiązkowa :gwizdanie: Chłopaki będzie miał ktoś załatwić jeden dystans 50mm :?:
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 Chłopaki będzie miał ktoś załatwić jeden dystans 50mm :?: ileeee ? 5 cm chcesz wsadzać :gwizdanie: to tak jak w jeepach robią
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Chłopaki będzie miał ktoś załatwić jeden dystans 50mm :?: ileeee ? 5 cm chcesz wsadzać :gwizdanie: to tak jak w jeepach robią Sorry pomyliłem się chodziło mi o pół centymetra czyli o 5mm
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 a wejdą 5 mm ? Nie wypchnie ich kołnierz na piaście ? no chyba ze kupisz wypasione Niemieckie za 450 zł komplet
PABLO Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 a wejdą 5 mm ? Nie wypchnie ich kołnierz na piaście ? no chyba ze kupisz wypasione Niemieckie za 450 zł komplet Cuber powiem Ci na spocie co i jak
Tukan Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Bylem dzis na memoriale w Wieliczce,ale ogólnie lipa malo pokazówki,jazda bardzo asekuracyjna
Wąski Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Bylem dzis na memoriale w Wieliczce,ale ogólnie lipa malo pokazówki,jazda bardzo asekuracyjna e tam
david_n Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Bylem dzis na memoriale w Wieliczce,ale ogólnie lipa malo pokazówki,jazda bardzo asekuracyjna mialem jechac ale jakos..sie nie zebralem dzieki za spota ludziska
Cuber Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 kurde, człowiek sie napucował dzisiaj furmanke a tu deszcz :wallbash:
KERCZI Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 dlatego po dwoch ostatnich sie wkurw***m i nie myje, co kilka dni tylko bezdotyk zeby z syfu i soli wymyc a tak to mam w d*pie dopoki sie pogoda nie ustabilizuje Meg.... czeka
PABLO Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dzięki za spota panowie Ja dopiero wróciłem bo byłem drugi raz na avatarze david_n nie szlajaj się tak po parkingu pod Multikinem bo myślałem że kradniesz A4ki kurde, człowiek sie napucował dzisiaj furmanke a tu deszcz :wallbash: Jeszcze tej nocy ma uderzyć huragan który narobił niezłe halo na zachodzie..
jarko Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Pablo, czy Wy tam w ogóle pracujecie coś w tym MM :?: Gdzie jest moja navigacja Jutro będzie 3 tygodnie :gwizdanie: Kurde, tyle razy powtarzałem Sobie: Nigdy więcej nic nie kupię w MM :!: Chwila zapomnienia i już 3 tydzień cierpienia :wallbash:
boseron Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Pablo, czy Wy tam w ogóle pracujecie coś w tym MM :?: Gdzie jest moja navigacja Jutro będzie 3 tygodnie :gwizdanie: Kurde, tyle razy powtarzałem Sobie: Nigdy więcej nic nie kupię w MM :!: Chwila zapomnienia i już 3 tydzień cierpienia :wallbash: zamiast czekac wystarczy zmienić sklep i po kłopocie
Rekomendowane odpowiedzi