Gość Trzeniu Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 mówie do Ciebie czy do Wiślaków? Ty siedz ciszo i dziargaj mycke
rex Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 mówie do Ciebie czy do Wiślaków? Ty siedz ciszo i dziargaj mycke Z Twojego posta jasno to nie wynikało. Mycka już dawno wydziargana
Mad_MAX Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Yoooo maj menos Wlasnie wrocilem z meczos Wiselkos ale byl WWWWWWWWWWYYYYYYpiiiiizdddd i NUDY Widze ze atmosferka buzuje u niektorych Ale co by nie bylo troche mnie zmoczylo hahaha
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Cuber dzięki że się pożegnałeś ... no coments...
Gość Murzyn Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 hej dziewczeta fajni jestescie Zrecie sie tu Cracovia vs Wisla, a ja biedny musze sam wprowadzac nowe standardy jakosci w "innych rejonach Polski" Jest Kraków jest zabawa
Gość rob Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 hej dziewczeta fajni jestescie Zrecie sie tu Cracovia vs Wisla, a ja biedny musze sam wprowadzac nowe standardy jakosci w "innych rejonach Polski" Jest Kraków jest zabawa wprowadzaj, bo nie ma o co się kłócić
sokolnh Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 hej dziewczeta fajni jestescie Zrecie sie tu Cracovia vs Wisla, a ja biedny musze sam wprowadzac nowe standardy jakosci w "innych rejonach Polski no niestety życie nie rozpieszcza
Gość trueogre Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 wszystkich Dzięki za wczorajszy mini spocik wieczorny :gwizdanie: Trzeniu nie zmęczyłeś się za bardzo tym hulaniem wczorajszym
jarko Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Oni się kłócą, a Huta rządzi Powitać Wszystkich
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Kurde ale gałęzi wokół samochodu , mam nadzieję że nie bardzo porysowana fura
marcin j Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Jaka straszna cisza wywiało wszystkich, czy jeszcze śpią???
Cuber Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 Witajcie , ale pogoda dupiana a myslałem ze sobie audika wymyje :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Witajcie Haha dawno tu takiej ciszy nie bylo :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Jak ktoś będzie dzisiaj jechał na spocika to uwaga na rondo grzegórzeckie, jakby ktoś nie wiedział to je zamknęli i są jakieś dziwne objazdy porobione [br]Dopisany: 02 Marzec 2008, 15:23 _________________________________________________ Witajcie Haha dawno tu takiej ciszy nie bylo :gwizdanie: :gwizdanie: wszyscy chyba świętowali wczoraj sukcesy swoich klubików i dzisiaj za bardzo nie domagają
Cuber Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 świętowali wczoraj sukcesy swoich klubików i dzisiaj za bardzo nie domagają dokładnie, wczoraj świetowalismy z co poniektórymi
jarko Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 świętowali wczoraj sukcesy swoich klubików i dzisiaj za bardzo nie domagają dokładnie, wczoraj świetowalismy z co poniektórymi to chyba musiała być ciężka noc, bo faktycznie coś tu wyjątkowo spokojnie
Tytus Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 wszystkich ... ale pogoda dupiana a myslałem ze sobie audika wymyje :gwizdanie: No ja wlasnie przez pogode skrocilem sobie ferie. Teraz nadrabiam w czytaniu forum... Widze ze sporo sie podzialo wypadków...
Rekomendowane odpowiedzi