Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 nie ma to jak się z MODA ponabijac chociaż raz możecie siemka all
nex Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jak co rok PANOWIE I PANIE WESOŁYCH ŚWIĄT I SMACZNEGO JAJKA
jarko Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 nie ma to jak się z MODA ponabijac chociaż raz możecie Do następnego Generalnie to chyba zlot Ci się udał
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czy ja wiem, chodził taki jakiś smutny chyba że on tak na co dzień wygląda
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 12:11_________________________________________________ A na koniec próbowałem wkręcić Mariusza Jopa z Wisły Kraków sprzedając mu ch&jową nawigację ale nie chciałem robić bydła i sprzedałem mu dobrą navi oooo.. motyla noga!, ale żart!! hu hu hu :decayed: :polew: o kur... :polew: :polew: dobre Pablo , dobre
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Trzeniek zerwałeś boka?? jakiego boka?
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Trzeniek zerwałeś boka?? jakiego boka? tzw. ostro się śmiałeś :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Trzeniek zerwałeś boka?? jakiego boka? tzw. ostro się śmiałeś :polew: a to tak , Pablo jak zwykle błysnął żartem na poziomie zakładu uzdrowiskowego w Ciechocinku Tyle że tamci się nie śmieją bo nie dosłyszą a tu ....
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Trzeniek zerwałeś boka?? jakiego boka? tzw. ostro się śmiałeś :polew: a to tak , Pablo jak zwykle błysnął żartem na poziomie zakładu uzdrowiskowego w Ciechocinku Tyle że tamci się nie śmieją bo nie dosłyszą a tu .... :polew: proza życia codziennego Pabla
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Trzeniek zerwałeś boka?? jakiego boka? łoooo trybisz jak alfa w zimie
PABLO Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Panowie o czym wy tu piszecie, to nie był żart przecież
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Trzeniek zerwałeś boka?? jakiego boka? łoooo trybisz jak alfa w zimie nie masz ruchu :gwizdanie: no tak babki się skończyły a jaj nie świeże
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Panowie o czym wy tu piszecie, to nie był żart przecież no i to własnie jest najgorsze w tym wszystkim :polew:
PABLO Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Panowie o czym wy tu piszecie, to nie był żart przecież no i to własnie jest najgorsze w tym wszystkim :polew: Pierdziele później by mnie łysy ścigał z Wisły :polew:
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Panowie o czym wy tu piszecie, to nie był żart przecież no i to własnie jest najgorsze w tym wszystkim :polew: Pierdziele później by mnie łysy ścigał z Wisły :polew: :shocked:
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jakich Ty masz kolegow [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:51_________________________________________________jakich Ty masz kolegow... a Waski babki sa DROZDZOWEEEEE
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jakich Ty masz kolegow [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:51_________________________________________________jakich Ty masz kolegow... a Waski babki sa DROZDZOWEEEEE :polew: czyli ? ? ? ? ? ? [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:57_________________________________________________ja zawsze robiłem z piasku
jurekkrak Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wszystkim Audimaniakom przesyłam od całej mojej rodzinki życzenia spokojnych,wesołych i zdrowych świąt.Dużo zdrowia,dużo i rzezania ,jeśli to ma sens.Ogólnie wszystkiego najlepszego.Postaram się w miarę możliwości dostosować do spotów krakowskich ,ale w mojej pracy to będzie bardzo ciężko.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i życzę udanych świąt
Rekomendowane odpowiedzi