Gość Trzeniu Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Cuber i Themon , wszystkiego najlepszego [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 00:16_________________________________________________Dobrej nocki , niech ktoś później zgasi
boseron Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 na dziś koniec siedzenia jak dla mnie juz i tak mam dość. Dobrej nocy Dziewczęta.
Italiano Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Sto lat wyczesańcze . Ja tu w Wawce pije za wasze zdrowie :drool:
PABLO Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Cuber i Themon , wszystkiego najlepszego [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 00:16_________________________________________________Dobrej nocki , niech ktoś później zgasi Ok no to gasimy
Tytus Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Najlepsze życzenia (choć spóźnione) dla solenizantów... zdrowia Panowie
FANTOMAS Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 fakkkk..... wczoraj pocałowałem klamke w galerii teraz widzę że się terminaż spota zmienił nie pasi nie pasi co was podkusiło na prawie środek tygodnia źle było w niedzielę frekwencja pewnie spadnie
Tukan Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 We wtorek jest duzo wiecej ludzi niz w niedziele I wg mnie termin jest ok
FANTOMAS Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jak ktoś wali kartę podbić na pierwszą zmianę to może i tak cóż trza się będzie dopasować chociaż w tygodniu kiepsko u mnie z wieczorami niedzielę miałem free z wtorkiem już gorzej trudno lajf yst brutal end full of zasadzkas
KERCZI Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dokladnie wtorek podniosl frewkwencje
FANTOMAS Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dobrydeń [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 11:32_________________________________________________ale spoty są na dachu czy dalej na piętrze bo wczoraj się zapuściłem na dach i nie wiem czy cuber tak już tą papę zmarnował czy to dalej ten remont jest bo nie widzę żeby się tam dało stanąć ?
david_n Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dobrydeń [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 11:32_________________________________________________ale spoty są na dachu czy dalej na piętrze bo wczoraj się zapuściłem na dach i nie wiem czy cuber tak już tą papę zmarnował czy to dalej ten remont jest bo nie widzę żeby się tam dało stanąć ? :hi: tak na dachu, troche ja ostatnio przytarlismy
MrMol Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dobrydeń [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 11:32_________________________________________________ale spoty są na dachu czy dalej na piętrze bo wczoraj się zapuściłem na dach i nie wiem czy cuber tak już tą papę zmarnował czy to dalej ten remont jest bo nie widzę żeby się tam dało stanąć ? :hi: tak na dachu, troche ja ostatnio przytarlismy Tak się zastanawiam jak tam są kamery to maja nasze blachy... Więc mają do kogo przyjść po kasę na naprawę dachu :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dobrydeń [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 11:32_________________________________________________ale spoty są na dachu czy dalej na piętrze bo wczoraj się zapuściłem na dach i nie wiem czy cuber tak już tą papę zmarnował czy to dalej ten remont jest bo nie widzę żeby się tam dało stanąć ? :hi: tak na dachu, troche ja ostatnio przytarlismy Tak się zastanawiam jak tam są kamery to maja nasze blachy... Więc mają do kogo przyjść po kasę na naprawę dachu :gwizdanie: Jak do tej pory nie przyszli,to juz nie -przyjda
KERCZI Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dobrydeń [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 11:32_________________________________________________ale spoty są na dachu czy dalej na piętrze bo wczoraj się zapuściłem na dach i nie wiem czy cuber tak już tą papę zmarnował czy to dalej ten remont jest bo nie widzę żeby się tam dało stanąć ? :hi: tak na dachu, troche ja ostatnio przytarlismy Tak się zastanawiam jak tam są kamery to maja nasze blachy... Więc mają do kogo przyjść po kasę na naprawę dachu :gwizdanie: to niech nas wszystkich pozwa i udowodnia ze na skutek naszej jazdy akurat dach zostal zniszczony
FANTOMAS Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 No z tego co widziałem to jedna strona jest zamknięta więc pewnie po legalu tam wjechać nie można a pewnie z racji tego że ten dach to tylko my im obstawiamy i inne marki to się im pewnie z tym remontem nie śpieszy bo i po co więc tylko patrzeć jak nas z tamtąd pogonią To jak już takie zmiany to i może miejsce zmienić np na Reala przy Bora tam też jest parking kryty na pietrze praktycznie pusty jak by padało a jak jest słońce to spoty mogłyby być po przeciwnej stronie na lotnisku pusto coś upalić można Siemian mógłby w końcu włożyć dwójkę przed zjazdem i jakiegoś grila na kolektorze u niego by można po legalu rozpalić
Rekomendowane odpowiedzi