PABLO Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Skończyłem God Of War 3 na ps3, jak dla mnie najlepsza gra zaraz po Uncharted 2 na tą konsolę a B. Lindy i M. Żebrowskiego to się nie dało ich słychać
FANTOMAS Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 おはよう אַ גוטנ מאָרגן wszystkim coś wczoraj był zawias tutaj jakowyś
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Skończyłem God Of War 3 na ps3, jak dla mnie najlepsza gra zaraz po Uncharted 2 na tą konsolę a B. Lindy i M. Żebrowskiego to się nie dało ich słychać AC II - jest najlepszy
Muskel1 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Witam, wlasnie widze, ze tu spociki teraz we wtorki a nie w niedziele. Jak dam rade to wpadne.
Muskel1 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 teraz spoty są we wtorki... :gwizdanie: No wlasnie doczytalem :gwizdanie:
david_n Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 teraz spoty są we wtorki... :gwizdanie: siemian piles cos wczoraj? :polew:
siemian Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 w miescie miałem spotkanie szkolne... Troszke po bandzie poszedłem... A dzisiaj cała rodzinka się zjechała i cały dzień przy stole...
wojtekce Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 strzałka pijoki :tongue4: w miescie miałem spotkanie szkolne... Troszke po bandzie poszedłem... A dzisiaj cała rodzinka się zjechała i cały dzień przy stole... z laptopem
filip1001 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Siema chłopaki, czy ktoś z Was mieszka może w Dobczycach w woj. małopolskim lub tam często bywa? Bo miałbym pewną sprawę do załatwienia tam, a ja mam tam 650 km. Jakby ktoś mógł i chciał mi pomóc to niech się odezwie na PW.
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Siema chłopaki, czy ktoś z Was mieszka może w Dobczycach w woj. małopolskim lub tam często bywa? Bo miałbym pewną sprawę do załatwienia tam, a ja mam tam 650 km. Jakby ktoś mógł i chciał mi pomóc to niech się odezwie na PW. najbliżej to chyba mieszka kolega mega13
Rekomendowane odpowiedzi