Gość PrZeMiAn Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Pijoki ;] sie odezwał mahomet Nie wiem co Wam dali w tym plusie ale potrzepani byliście strasznie z Ojcem Dyrektorem
jarko Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 No chyba coś bardzo wyjątkowego bo Żabcia to nawet zapomniał że po mnie dzwonił
ykk Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 jarko http://www.tvp.pl/krakow/reportaz/reporter/wideo/taxi-kontra-icar/1780782 Twoje auto tam jest w pewnym momencie..?
mega13 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska wsiadl człowek "mały", kłótliwy, przeciętny prezydent, zaściankowy i ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słów: "sp***rzaj dziadu", "małpa w czerwonym", "ja Panią załatwię", nieznający za to słów refrenu hymnu... Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym... W trumnie ze Smoleńska przywieziono "wybitnego męża stanu", "patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu", "największego polaka", "równego królom"... JA SIĘ K.RWA PYTAM KTO PODMIENIŁ ZWŁOKI??!! GDZIE JEST CIAŁO KACZYŃSKIEGO??!!
KERCZI Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 http://nt.interia.pl/gadzety/news/atak-na-samochod,1478806
Cuber Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 No chyba coś bardzo wyjątkowego bo Żabcia to nawet zapomniał że po mnie dzwonił no pamietam że dzwoniłem ps. dzieki za impre panowie
FANTOMAS Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Diablo dal rade :good: No obstukał makarona a już myślałem na początku że mu się schyli po mydełko bo go tak obściskiwał ale sobie chłopak coś w głowie wymodzil i na koniec to zrealizował
jarko Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 jarko http://www.tvp.pl/krakow/reportaz/reporter/wideo/taxi-kontra-icar/1780782 Twoje auto tam jest w pewnym momencie..? Nie dostrzegłem....
PABLO Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 No to gasimy Za 4h mogę zaświecić bo do roboty trza wstać
siemian Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Dawid miło bylo wczoraj Cie zobaczyć. Postarałeś się żeby podnieść mi troszke ciśnienie... Jak tam, pewnie przygotowania do wyjazdu? A tak w ogóle to powitał
FANTOMAS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Błonazsera jak tak talej będzie to trzeba będzie chyba przyinwestować w kajak albo ponton oczywiście z rnsem co za pogoda cześć Siemian Markowski wiesz że już mam twoją folię
siemian Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Błonazsera jak tak talej będzie to trzeba będzie chyba przyinwestować w kajak albo ponton oczywiście z rnsem co za pogoda cześć Siemian Markowski wiesz że już mam twoją folię jaką moją folie??
FANTOMAS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Błonazsera jak tak talej będzie to trzeba będzie chyba przyinwestować w kajak albo ponton oczywiście z rnsem co za pogoda cześć Siemian Markowski wiesz że już mam twoją folię jaką moją folie?? upsss..... to ty nic nie wiesz :doh1:
FANTOMAS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 masz u Kercziego foilie ale coś podbno straciłeś zapał więc może ja ją zagospodaruje jeśli mi się temat bixen. skęrtnych zrealizuje
siemian Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 masz u Kercziego foilie ale coś podbno straciłeś zapał więc może ja ją zagospodaruje jeśli mi się temat bixen. skęrtnych zrealizuje przecież ja nie chciałem żadnej folii... oj Tomuś Tomuś... nie bierz tyle albo zmień dealera :decayed:
FANTOMAS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 masz u Kercziego foilie ale coś podbno straciłeś zapał więc może ja ją zagospodaruje jeśli mi się temat bixen. skęrtnych zrealizuje przecież ja nie chciałem żadnej folii... oj Tomuś Tomuś... nie bierz tyle albo zmień dealera :decayed: masz u Kercziego foilie ale coś podbno straciłeś zapał więc może ja ją zagospodaruje jeśli mi się temat bixen. skęrtnych zrealizuje przecież ja nie chciałem żadnej folii... oj Tomuś Tomuś... nie bierz tyle albo zmień dealera :decayed: pali a może to co ty wdychasz to ci wypaliło plat czołowy i stąd amnezja nieważne zapomnij :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi