Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cholera zamuła w taką pogodę :disgust:

Jadę na spota A6ek, może będzie się coś działo a jutro pracuje niestety i mnie nie będzie u nas..

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

byłem zobaczyć jak tam stan Wisły w mogile

masakra, zaraz wrzucę zdjęcia

Opublikowano

w Zabierzowie droga zamknięta, droga zalana. Paranoja co się dzieję :gwizdanie:.

sokol czekamy

Opublikowano

Czesc :wink4:

widze ze nie ciekawie jest w Krakowie i okolicach :(

U mnie pogoda dopisuje :>

dlatego przesylam troche promieni slonecznych ze Sztokholmu :beach:

Pozdro

Opublikowano

pan1b.jpg

pan2l.jpg

dsc05648.jpg

dsc05656h.jpg

73069175.jpg

25755139.jpg

12417729.jpg

98825427.jpg

86342640.jpg

63079200.jpg

Opublikowano

masakra

Opublikowano

Fajnie jak dzisiaj z rana większość ludzi zdecydowała się jednak nie korzystać z komunikacji miejskiej...

Wszyscy wsiedli w auta, drogi zalało i miasto się zatkało :gwizdanie:

Na Górce Narodowej ludzie spali w samochodach...

Korek był przez całe Aleje poprzez właśnie Górkę, Węgrzce, Bibice - aż strach pomyśleć gdzie był jego koniec :blink:

Zalało tunel pod Grunwaldzkim, przejazdy na Rybitwach nadal zamknięte...

Spore utrudnienia (czyt. zalana droga) na Półłanki, Lipskiej, Myśliwskiej, N.M. Panny...

Pojawiło się również sporo nowych dziur na ulicach - UWAŻAJCIE.

Opublikowano

No dziś wjechałem w jedna wyrwę :kwasny: jechałem powoli ale starczyło i teraz tucze mi sie cos w prawym tylnim :wallbash:

Opublikowano

No dziś wjechałem w jedna wyrwę :kwasny: jechałem powoli ale starczyło i teraz tucze mi sie cos w prawym tylnim :wallbash:

Ostatnio jeden chłop odemnie z pracy wpadł w dziurę i urwał koło...

Miesiąc wcześniej na innej dziurze pokrzywił felgę i teraz się będzie sądził o odszkodowanie...

Nie On jeden, w ostatnim czasie słyszałem jeszcze o 3 takich przypadkach w firmie :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: Witam w ten piękny poranek :cool1:[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 08:14_________________________________________________http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/ma-6-lat-a-wyglada-jak-nowy,1478657,415

prawie wszystko prawda :wink4: towar dostarczony :wink4:

mega wielkie dziękuję :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 22:25_________________________________________________Kamil tobie też dziekuję, uratowałeś mnie dziś, jutrozresztą też :wink4::notworthy: :notworthy: :notworthy:

P.S. Czym żeś ty robił te zdjęcia że takie kiepskie :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Jest se rezanko, pochwal sie Przemian eSa :)

Opublikowano
  • Autor

Jest se rezanko, pochwal sie Przemian eSa :)

Jak Wam poszło z resztą :naughty:

Opublikowano

nudy :(

Opublikowano

jeszcze male poprawki w lepsza pogode, ale generalnie Mis zjarany jak maly kaziu :)

Opublikowano

nie rozumiem... jak mógł was oślepić? Laserem po oczach świecił??

Nie, wyjął miecz świetlny i zaczął machać.

Jechaliśmy drogą która jest 1,5 metra powyżej zakopianki, na poboczu stalo auto i jak dojeżdżaliśmy to włączyło światła, nie musze mówić jaka ogólnie jest widoczność na deszczu a jeszcze nagle jak ktoś włączy światła to jak reaguje wzrok, w każdym razie w tym miejscu gdzie on stał zaczynało się obniżenie terenu i murek trzymał wodę żenby nie wpływała na zakopiankę no i kur.a okazało się ze nie mam pakietu "amfibia". Co gorsze prowadziła zona a w na zeszły czwartek miała termin do rodzenia więc mozecie sobie wyobrazić tą histerię w aucie jak zaczęło w środku przybywać wody. Wyskoczyłem przez okno poleciałem wstecz a koleś mi mówi że przecież widziałeś że stoję, ja mówię że widział bym więcej gdyby nie włączył świateł, na co on ze skoczy po pomoc i już się więcej nie pokazał. Pojawił się za chwilę koleś który mówi że zrobił 10min wcześniej to samo co my tylko zdąrzył wrzucić wsteczny i jeszcze wyciągnał a tamten koleś już wtedy tam stał i się patrzył, jednak z ludzi to są ch.je!!

W każdym razie Pasek ma już wydartą tapicere do gołej blachy, nie wiem tylko co z elektroniki poszło się j.bać. No i niestety w filtrze i w intercolerze woda więc silnik też pociągnął... :( :( :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 01:12_________________________________________________

Opublikowano

Sokół foty robią wrażenie :shocked:

Przejebanie się jeździ w taką pogodę a dodatkowo jak się wjedzie w koleiny gdzie pełno wody na takich szerokich kapciach :kwasny:

Ciekawe czy to jakiś wałek czy faktycznie gościowi się spieszy ze sprzedażą S4 :mysli:

http://moto.allegro.pl/item1032601050_audi_s4_2_7_biturbo_quattro_265_cv_99_r_pilne.html[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 02:11_________________________________________________KERCZI zgaś potem, ja uciekam bo na rano do pracy.

Dobrej nocy :hi:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: Panowie, pogoda :confused4:
Opublikowano

Dramat ! Całe miasto zakorkowane...

Opublikowano

i dlatego siedziesz na telefonie na forum?

Z nudow?

Opublikowano

Widze że ankieta jest za tym aby miejscówka została taka sama :naughty:

Proponuje aby tak to też zostało a jesli bedziemy mieli coś zorganizowac ( grill pas startowy itd ) to będą informacje na forum o tym lub spotkamy sie w galerii normalnie a później ruszymy w plener :decayed:

:good:[br]Dopisany: 18 Maj 2010, 09:32_________________________________________________

dwie godziny jechałem dziś do pracy :evil:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.