Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szybko się dziś jeździło po mieście ja w niedzielę,ludzi się przesiedli chyba na MPK :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 08:24_________________________________________________http://moto.pl/MotoPL/1,88389,7896489.html

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Kraków nie wygląda zbyt ciekawie. Na Nowohuckiej pływają :-(

Opublikowano

Szybko się dziś jeździło po mieście ja w niedzielę,ludzi się przesiedli chyba na MPK :gwizdanie:

Którędy jechałeś :?:

Chyba trochę zygzakiem :mysli:

EDIT

http://maps.google.pl/maps/ms?ftr=0&ie=UTF8&hl=pl&msa=0&t=h&msid=112388732588023846282.000486ec4d3296438b0c0&ll=50.049864,19.994516&spn=0.011794,0.0421&z=15

Opublikowano

Szybko się dziś jeździło po mieście ja w niedzielę,ludzi się przesiedli chyba na MPK :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 08:24_________________________________________________http://moto.pl/MotoPL/1,88389,7896489.html

dokładnie pusty kraków rano był jak w święta :decayed:
Opublikowano

Szybko się dziś jeździło po mieście ja w niedzielę,ludzi się przesiedli chyba na MPK :gwizdanie:

Którędy jechałeś :?:

Chyba trochę zygzakiem :mysli:

EDIT

http://maps.google.pl/maps/ms?ftr=0&ie=UTF8&hl=pl&msa=0&t=h&msid=112388732588023846282.000486ec4d3296438b0c0&ll=50.049864,19.994516&spn=0.011794,0.0421&z=15

E TAM Okulickiego ,Al.pokoju most żółw i dalej prosto :)

Opublikowano

:hi:

Ja zaraz jadę do MM2 i zobaczę jak sytuacja na mieście.

Opublikowano

który to żółw :mysli: pierwsze słysze nazwe

Opublikowano

Witam

Igołomska na wysokości zjazduna nowy most (Gedroycia) na Mogiłę zakorkowana przez tir-y bo ich tam nie puszczają więc powłączali awaryjnie i stau przejazd przez tunel w wadowie też był zamknięty więc wydostanie się z Huty na Sandomierz big problem jak stałem to rozmawiałem z gościem od kierowania ruchem z zarządu dróg i mówi że wały w mogile są jak gąbka i sprawa jest b.poważna nie puszczają żadnych ciężarówek z wyjatkiem tych z piaskeim bo mogą jeszcze bardziej wał deformować :confused4:

Opublikowano

który to żółw :mysli: pierwsze słysze nazwe

:polew: :polew:

Koło GK :wink4:

Kotlarski :tongue4:

Coraz bardziej zalewa prawą stronę Krakowa...

Woda dotarła już do ul. Przewóz i jest coraz bliżej Lipskiej.

ul. Giedroycia normalnie przejazdna,

ale nie ma tam po co jechac bo się nigdzie nie dojedzie...

Opublikowano

Współczuję [...] a szczerze to nie wiem czy w taką pogode i tydzień to nie będzie za mało żeby to w środku w każdym zakamarku odparowało

Dzięki, jechała żona i najprawdopodobniej z nerwów nie nacisnęła sprzegła i sam opór zdusił silnik i to go uratowało pełno w ody w filtrze i w intercoolerze osuszyliśmy to i doszedłem do wniosku ż ejak poszła woda do silnika to już jest po nim więc nie ma się co spuszczać tylko trzeba spróbować go odpalić i okazało się ze odpalił, nie wiem tylko czy na ciepłym ma prawo lekko kopcić z otworu miarki oleju?

Pany gdzie dostanę lampy przednie do niego tylko jest to temat na już bo ostatnio jak pytałem o xenony to też sie ktoś chwalił że ma i do tej pory nie dostałem odpowiedzi.

Opublikowano
Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano

Pany gdzie dostanę lampy przednie do niego tylko jest to temat na już bo ostatnio jak pytałem o xenony to też sie ktoś chwalił że ma i do tej pory nie dostałem odpowiedzi.

na allegro poszukaj w małopolsce. W hurtowniach motoryzacyjnych. Lampy to przecież nie jest żaden problem do nabycia w dzisiejszych czasach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.