Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dawid są juz juz? dzis podjechac? nie nie chciało mi się jechać po nie
david_n Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wąski wpadłbyś dzisiaj na spota hmmmm? :decayed:
Wąski Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wąski wpadłbyś dzisiaj na spota hmmmm? :decayed: a po co
david_n Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wąski wpadłbyś dzisiaj na spota hmmmm? :decayed: a po co dawno Cie nie widzialem HE HE HE [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 14:05_________________________________________________a tak na powaznie Robert, to kiedy moge podjechac
nex Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 dziś dostałem drugą taką przetwornice i teraz jest Porównanie: Jak ktoś chce dobre przetwornice to mogę polecić jakie :naughty:
jarko Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 chlopaki chłopacy jak chcecie sie poklocic to PW Nie przeszkadzaj kolegom z Ruczaja w yntelygentnej konwresacji Panowie czy taka felga spasuje do mojej furmanki??? 7,50JX17H2 ET45 Si Panie, podejdzie. Poszperaj jeszcze w podwieszonych tematach w dziale "Felgi i Opony" to znajdziesz kilka ciekawych linków Jak ktoś chce dobre przetwornice to mogę polecić jakie :naughty: To polecaj bo chcem takie :>
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 miodzio tylko ta cena.... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9728247
zieluch Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 miodzio tylko ta cena.... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9728247 Miodzio oprócz silnika i dekorów
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 dekory przy tej alkantarze sa do przezycia....silnik tez jedynie nie do przezycia jest spalanie...
FANTOMAS Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dobry Panowie czy taka felga spasuje do mojej furmanki??? 7,50JX17H2 ET45 To nominał dla 17" dla A4 but na to nominał 225-235 A nie wolałbyś mieć mniejszego ET tak koło 35 (1cm szerzej na stronę) a może i mniej byłby trochę bardziej napompowany chociaż ty masz te dystanse od Cubera masz czy je wywaliłeś?
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 mam dystanse, chce jedna felge kupic na zapas i chcialem sie tylko upewnic czy wejdzie mi na zacisk z s4?!
FANTOMAS Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Karol jak zmieniałeś kierę to zmieniałeś też taśmę czy czy stara pasowała?
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 zalezy z jakiej kiery na jaka jak wkladasz kiere z b7 do b6 albo multi do zwyklej bez tempomatu/multi to musisz wymienic modul,tasme bo jest 6 pinowa a potrzebujesz 12pinowej
nex Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jak ktoś chce dobre przetwornice to mogę polecić jakie :naughty: To polecaj bo chcem takie :> Testowaliśmy 4 typy przetwornic, Slimy czarne z filtrami, zwykłe no i te "największe". Jak się okazuje te które są najbardziej wydajne to te bardzo duże. One charakteryzują się tym że na dole mają naklejkę QC PASS oraz z boku na obudowie wypalony numer seryjny na czarno (nie na naklejce) - każda inny i datę produkcji (nie zrobiłem zdjęcia). Inne tego nie mają. To są największe przetwornice z wszystkich. Są szersze od tych jakie są teraz zwykłe (nie slimy) o jakieś ~0.5CM. Dodatkowo mają jeszcze czarny Kapselek na środku (pokazane na fotce złej przetwornicy, która tego nie ma w którym miejscu, gdyż tamte już założone, a nie zrobiłem poglądowej foty) Jak ktoś chce to dostałem ją na BALICKIEJ 160, bo tamten człowiek u którego kiedyś się zaopatrywałem już się tym nie zajmuję. EDIT: coś takiego:
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 ale wybrzeze kosci sloniowej napieralo w koncowce
FANTOMAS Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 zalezy z jakiej kiery na jaka jak wkladasz kiere z b7 do b6 albo multi do zwyklej bez tempomatu/multi to musisz wymienic modul,tasme bo jest 6 pinowa a potrzebujesz 12pinowej B7 multi na kkiera taka jak twoja TT/S3 ale z manetkami F1 pod automat pewnie już dla samych manetek trzeba będzię zmienić taśmę ale gdyby ich nie zakładać to..?
KERCZI Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 jak masz juz tempomat (dokladniej to zalezy od modulu ktory masz) wczesniej to nic nie musisz zmieniac i lopatki beda dzialaly [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:15_________________________________________________zbierac dupki na spota...[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:29_________________________________________________Co Brazyliana to Brazyliana...brama pieeeekna
Rekomendowane odpowiedzi