Gość PrZeMiAn Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Jarkowi mimo że przyjaciół ma wielu powiedziano NIE na Wawelu Ale nadal po trupach do celu... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,8100159,Klotnia_wyborcow_pod_Palacem_Prezydenckim.html Heheh ludzie rzeczywiście nie mają co robić. Tekst z nierobami to chyba z "Szansy na sukces" wziął
nex Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 http://finanse.wp.pl/kat,102634,title,Bogaci-bez-becikowego,wid,12442377,wiadomosc.html :polew: :kox:
Kolkov Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 wybieram się z rodziną do Krakowa na weekend środa-niedziela i poszukuję jakiejś noclegowni w przyzwoitej cenie. Znacie może kogoś kto prowadzi jakiś pensjonat, a może ktoś ze znajomych ma mieszkanie i chciałby wynająć na te kilka dni :?:
jarko Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 http://finanse.wp.pl/kat,102634,title,Bogaci-bez-becikowego,wid,12442377,wiadomosc.html :polew: :kox: Hehe widzę że kolejnych argumentów się doszukujesz :gwizdanie: Oczywiście prezydent Kaczyński by to zawetował
nex Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 :naughty: zaczyna się, teraz będziemy bacznie obserwować rozwój sytuacji i spełnianie obietnic :naughty:
Wąski Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 wybieram się z rodziną do Krakowa na weekend środa-niedziela i poszukuję jakiejś noclegowni w przyzwoitej cenie. Znacie może kogoś kto prowadzi jakiś pensjonat, a może ktoś ze znajomych ma mieszkanie i chciałby wynająć na te kilka dni :?: Tak http://www.pensjonatstanczyk.pl/[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 10:59_________________________________________________ :naughty: zaczyna się, teraz będziemy bacznie obserwować rozwój sytuacji i spełnianie obietnic :naughty: to lornetkę sobie kup
nex Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 niby fajne ale ceny gorsze niż w apartamentach nad morzem w sezonie :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 11:01_________________________________________________nie ma się co dziwić, kraków, lepiej poszukać lokum w okolicach. Ja niestety nie znam nikogo kto by mógł wynająć.
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Jesteś jak ten koleś z linku od Wąskiego dokładnie tak tylko mniej łapami macha ogólnie pis to sekciarze
zieluch Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Sam efekt jest ok gdyby nie tyle odprysków Puki co zrobłem samą maskę , oto efekt Dobra dobra chcę zobaczyć to za powiedzmy 2 tygodnie jak wosk z pasty odparuje bo na początku jest zawsze spoko potem dopiero wychodzą koła jak wosk zejdzie a co do odprysków to niestety jak masz zdziubaną maskę od kamieni to wychodzi po polerce tak jakbyś białą krędką je zaznaczył i nie idzie tego usunąć najlepszy jest do tego wosk koloryzujący czarny wtedy ponownie odpryski się zrobią czarne i mniej widoczne zrób zdjęcie pada bo ciekaw jestem jaki masz? Pad biały novol i czarny tej samej firmy, do bialego g3, do czarnego g10. Efekt puki co jest ok ale te kropki od kamieni mnie irytują. Dzisiaj przyjeżdża do mnie 3m zamiast g3 zobaczymy co z tego wyjdzie. Myśle że w tym tygodniu zrobię caly samochód.
kokonov Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Eeee.. chłopaki kto na Kryspinowie wczoraj był?? widziałem klubowe b4 1.8t i avanta b6 na 2gim stawie
nex Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Jesteś jak ten koleś z linku od Wąskiego nie do końca, ja od razu wale w morde
Wąski Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Jesteś jak ten koleś z linku od Wąskiego nie do końca, ja od razu wale w morde PRAWO I....NEX
sokolnh Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Sam efekt jest ok gdyby nie tyle odprysków Puki co zrobłem samą maskę , oto efekt Dobra dobra chcę zobaczyć to za powiedzmy 2 tygodnie jak wosk z pasty odparuje bo na początku jest zawsze spoko potem dopiero wychodzą koła jak wosk zejdzie a co do odprysków to niestety jak masz zdziubaną maskę od kamieni to wychodzi po polerce tak jakbyś białą krędką je zaznaczył i nie idzie tego usunąć najlepszy jest do tego wosk koloryzujący czarny wtedy ponownie odpryski się zrobią czarne i mniej widoczne zrób zdjęcie pada bo ciekaw jestem jaki masz? Pad biały novol i czarny tej samej firmy, do bialego g3, do czarnego g10. Efekt puki co jest ok ale te kropki od kamieni mnie irytują. Dzisiaj przyjeżdża do mnie 3m zamiast g3 zobaczymy co z tego wyjdzie. Myśle że w tym tygodniu zrobię caly samochód. a szlifujesz papierkiem wodnym całą karoserie przed polerką ? Kolkov, po sąsiedzku mam to http://www.rezerwuje.pl/hotel/krakow/24_guest_house jak chcesz to moge podejść i zobaczyć jak to na żywo wygląda i zapytać o cene
zieluch Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 tak szlifowałem maskę 2000 na wodę ale powiem szczerze że chyba przejde najpierw na 1200 bo więcej rys ściągnie. Dostałem właśnie 3m i chyba dzisiaj zacznę pracę na 3m. Papier na wodę tylko będę używał przy mocniejszych zarysowaniach. Tak sama pasta wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi