Horas91 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Tylko powiedz jeszcze w którym, bo rodzice są na kupnie pralki i TV :gwizdanie: Czy może w całej Polsce jest ta promocja
FANTOMAS Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 strzała Dawid zdjęcia twojego silnika robione telefonem więc szału nie ma Dawid masakra juz mnie nic nie zdziwi w 2.0TDi widać hydrosztos nie trzymał oleju popychacz klepał szklankę aż się rozleciała na zdjęciach słabo to widać ale rozmawiałem z Markiem i tak to opisywał ciesz że to nie dół motoru bo wydatki byłby znacznie większe jak i robocizna [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 23:16_________________________________________________ Auto zrobione po 17h teraz tylko zostalo mycie z pyłu i wosk i foto wrzuce na forum A zmieniałeś rękę ? raz lewą raz prawą ? bo po 17h to pewnie gałę masz jak Pudzian od papieru byle nie jedną
PABLO Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Tylko powiedz jeszcze w którym, bo rodzice są na kupnie pralki i TV :gwizdanie: Czy może w całej Polsce jest ta promocja Tak w całej Polsce jest akcja w razie czego możesz zawsze przedzwonić do sklepu który Cię interesuje i zapytać
PABLO Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 zieluch prawąrączke to ma wyćwiczoną A co testowałeś jego prawą rękę :?:
david_n Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 strzała Dawid zdjęcia twojego silnika robione telefonem więc szału nie ma Dawid masakra juz mnie nic nie zdziwi w 2.0TDi widać hydrosztos nie trzymał oleju popychacz klepał szklankę aż się rozleciała na zdjęciach słabo to widać ale rozmawiałem z Markiem i tak to opisywał ciesz że to nie dół motoru bo wydatki byłby znacznie większe jak i robocizna Mozna powiedziec szczescie w nieszczesciu. I tak glowica do wymiany...
gruszka Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Jest akcja w weekend teraz w MM jeśli kupujesz jedną rzecz to druga minimum 1zł tańsza będzie za pół ceny. Np dwóch kolesi kupuje konsole i jeden ps3 a drugi troszkę tańszego Xboxa to będzie go miał za pół ceny Jak coś to jestem w Niedziele w pracy które MM?
PABLO Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Jest akcja w weekend teraz w MM jeśli kupujesz jedną rzecz to druga minimum 1zł tańsza będzie za pół ceny. Np dwóch kolesi kupuje konsole i jeden ps3 a drugi troszkę tańszego Xboxa to będzie go miał za pół ceny Jak coś to jestem w Niedziele w pracy które MM? Jestem na MM2 czyli na Solvayu.
david_n Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 13:43_________________________________________________Panowie to chyba nie jest S-lineowy zderzak: http://www.allegro.pl/item1099346630_zderzak_audi_a4_8e0_s_line_s_line_idealny.html
siemian Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 ten zderzak wisi już z pól roku. Jakiemuś wieśniakowi wydaje się że to s-line... Jeszcze jeden taki jest na allegro ale tam pisze magiczne słowo "tuning" :polew:
Wąski Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 13:43_________________________________________________Panowie to chyba nie jest S-lineowy zderzak: http://www.allegro.pl/item1099346630_zderzak_audi_a4_8e0_s_line_s_line_idealny.html
zieluch Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 bo po 17h to pewnie gałę masz jak Pudzian od papieru byle nie jedną na początku faktycznie trochę ręce bolały ale już przezszło fotki chyba dzisiaj
jurekkrak Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów z słonecznego Splitu
kokonov Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 chłopaki pytanie mam..... Jakiś za przeproszeniem "sk***ysyn" pokiereszował mi kluczem drzwi na Kryspinowie..... ;( kredka+pasta mi to pokryje czy muszę do lakiernika zapierniczać? i ile może mi za to lakiernik krzyknąć? Zdjęcia nie są zbyt wyraźne ale da się zobaczyć co nie co.
Rekomendowane odpowiedzi