Cuber Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Boseronek Ballantines Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 lepiej nie mogłeś tego ująć kończe drina i fajnie sie będzie spało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 oj to slabiutko dzisiaj lecicie, u mnie dzisiaj ekipa goralska remontuje i wlasnie poszla sliwowica w ruch, kiepsko wiudze jutrzejszy dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 oj to slabiutko dzisiaj lecicie, u mnie dzisiaj ekipa goralska remontuje i wlasnie poszla sliwowica w ruch, kiepsko wiudze jutrzejszy dzien na śliwowice trzeba uważać bo to cholerstwo ma 50 % i jest zdradliwe jutro bym coś poszalał wieczorem moze fsktycznie zorganizowany wypad na miasto.Dawno nie widzałem Waszych poczciwych mordek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 nasza sliwowica ma 70% [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 01:03_________________________________________________[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 01:08_________________________________________________ i dowiedzialem sie ze jest kontra na zono moja: MEZU MOJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 wow to musi palić w rure ide lulu bo rano niestety trzeba wstac znów do pracy , wszystko dlatego ze Pabla nie ma żartowałem oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 nie wiem, bo jestem po fglaszce mientowki i cytrynowki i juz tak srednio pali Idz idz spij dobrze Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 pobawił by w remizie na potańcówce po śliwowicy [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 01:13_________________________________________________Dobranoc Karol spokojnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 sdpijta dobrze. Dobranoc!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Dzisiejsze driftowanie na zakopiance, tyle niebieskich jeszcze naraz nie widział z interwencji po tym jak 500 osób rzuciło się na gości z vectry którzy byli po cywilu i zatrzymali gościa z E34, Bora może się schować po tym co było dzisiaj Panowie gdzie to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 słyszałem o tym zdarzeniu i nie było ciekawie [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 08:25_________________________________________________no wstawać śpiochy Kerczi boli główka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 co wy wszyscy wyemigrowaliście ze taka cisza :gwizdanie: a moze przed burzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 potrzebuje w miare szybkiego info: sa jakies roznice silnikowe w B7 3.0TDi? jak sa to, ktory najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Panowie gdzie to jest Witam menadżerje To jest chyba na tej nowo oddanej części obwodnicy (autostrada) w kierunku na Brzesko kawałek za Wieliczką tam jest przygotowany punkt poboru opłat i jest wyłączony taki szeroki plac z ruchu i oddzielony betonami widziałem kiedyś jak tam robili sobie ustawki na motorach tak mi się wydaje że to jest to miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Trzeniu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Dziadku jeden [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 16:05_________________________________________________BMW Drifting Fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1166734339&errmsg=Aukcja+jest+ju%C5%BC+w+Twoich+obserwowanych.+Nie+mo%C5%BCesz+doda%C4%87+jej+po+raz+drugi. sedan :confused4 ale ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 fotele fajne ale troche drogie i moim zdaniem pasujące tylko do czarnego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgadza się też uważam że w czarnym byłby the'best a cena nie najmnjesza ale na pewno nie stanąłbyś na światłach z drugim z podobnymi zmykam na plażę bo córa się już wyspała po obiadku i z powrotem zacznie się walka z wiaderkiem i babeczkami z piasku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi