Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

oj to slabiutko dzisiaj lecicie, u mnie dzisiaj ekipa goralska remontuje i wlasnie poszla sliwowica w ruch, kiepsko wiudze jutrzejszy dzien :naughty:

oj to slabiutko dzisiaj lecicie, u mnie dzisiaj ekipa goralska remontuje i wlasnie poszla sliwowica w ruch, kiepsko wiudze jutrzejszy dzien :naughty:

na śliwowice trzeba uważać bo to cholerstwo ma 50 % i jest zdradliwe :naughty: jutro bym coś poszalał wieczorem moze fsktycznie zorganizowany wypad na miasto.Dawno nie widzałem Waszych poczciwych mordek.

nasza sliwowica ma 70% :naughty:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 01:03_________________________________________________IMG_0017.JPG[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 01:08_________________________________________________

i dowiedzialem sie ze jest kontra na zono moja:

MEZU MOJ

wow to musi palić w rure :evil:

ide lulu bo rano niestety trzeba wstac znów do pracy , wszystko dlatego ze Pabla nie ma :polew:

żartowałem oczywiście :wink4:

nie wiem, bo jestem po fglaszce mientowki i cytrynowki i juz tak srednio pali :)

Idz idz spij dobrze

Dobranoc

pobawił by w remizie na potańcówce po śliwowicy :naughty:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 01:13_________________________________________________Dobranoc Karol :hi: spokojnej :wink4:

Dzisiejsze driftowanie na zakopiance, tyle niebieskich jeszcze naraz nie widział z interwencji po tym jak 500 osób rzuciło się na gości z vectry którzy byli po cywilu i zatrzymali gościa z E34, Bora może się schować po tym co było dzisiaj :evil:

Panowie gdzie to jest :mysli:

:hi: słyszałem o tym zdarzeniu i nie było ciekawie

[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 08:25_________________________________________________no wstawać śpiochy :decayed:

Kerczi boli główka :naughty:

Panowie gdzie to jest :mysli:

Witam menadżerje :hi:

To jest chyba na tej nowo oddanej części obwodnicy (autostrada) w kierunku na Brzesko kawałek za Wieliczką tam jest przygotowany punkt poboru opłat i jest wyłączony taki szeroki plac z ruchu i oddzielony betonami widziałem kiedyś jak tam robili sobie ustawki na motorach tak mi się wydaje że to jest to miejsce

Trzeniu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Dziadku jeden :tongue4::wink4:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 16:05_________________________________________________BMW Drifting Fail

:decayed:

Zgadza się też uważam że w czarnym byłby the'best a cena nie najmnjesza ale na pewno nie stanąłbyś na światłach z drugim z podobnymi :naughty:

zmykam na plażę bo córa się już wyspała po obiadku i z powrotem zacznie się walka z wiaderkiem i babeczkami z piasku ;-)