Cuber Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pozdrwowionka z BT Ale tu jest za***ista pogoda W Kraku tez za***ista wiesz co sie masz dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 http://wyborcza.biz/biznes/1,101716,8491453,Krol_dopalaczy_Dawid_Bratko__Wrog_publiczny_nr_1.html[/url] Niezły zrobił interes w takim wieku, j**any nie wiem czym się tak Pablo podniecasz. Facet jest poprostu mordercą. Świadomie sprzedaje rzeczy które zabijają ludzi... No przecież wiem Siemian! Na razie nie wsadzili go do aresztu ale pewno go to nie minie. Pójdzie siedzieć na 2-3 lata, wyjdzie i ma życie ustawione.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 http://wyborcza.biz/biznes/1,101716,8491453,Krol_dopalaczy_Dawid_Bratko__Wrog_publiczny_nr_1.html[/url] Niezły zrobił interes w takim wieku, j**any nie wiem czym się tak Pablo podniecasz. Facet jest poprostu mordercą. Świadomie sprzedaje rzeczy które zabijają ludzi... No przecież wiem Siemian! Na razie nie wsadzili go do aresztu ale pewno go to nie minie. Pójdzie siedzieć na 2-3 lata, wyjdzie i ma życie ustawione.. siedzieć raczej nie pójdzie bo narazie oprócz tego że złamał zakaz handlu po zaplombowaniu sklepu nic na niego nie mają. Dostanie wyrok w zawiasach i tyle. I będzie się sądził o odszkodowania z RP. Miejmy nadzieje że rząd da rade zrobić jakąś sensowną ustawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 http://wyborcza.biz/biznes/1,101716,8491453,Krol_dopalaczy_Dawid_Bratko__Wrog_publiczny_nr_1.html[/url] Niezły zrobił interes w takim wieku, j**any nie wiem czym się tak Pablo podniecasz. Facet jest poprostu mordercą. Świadomie sprzedaje rzeczy które zabijają ludzi... No przecież wiem Siemian! Na razie nie wsadzili go do aresztu ale pewno go to nie minie. Pójdzie siedzieć na 2-3 lata, wyjdzie i ma życie ustawione.. siedzieć raczej nie pójdzie bo narazie oprócz tego że złamał zakaz handlu po zaplombowaniu sklepu nic na niego nie mają. Dostanie wyrok w zawiasach i tyle. I będzie się sądził o odszkodowania z RP. Miejmy nadzieje że rząd da rade zrobić jakąś sensowną ustawe... Jak to powiedział Donald "pójdzie siedzieć" :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pozdrwowionka z BT Ale tu jest za***ista pogoda W Kraku tez za***ista wiesz co sie masz dowiedzieć Wiem Zaraz jadę na Kasprowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 to się ubierz ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Od środka się rozgrzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Od środka się rozgrzałem o Ja z Themonem wczoraj tak sie rozgrzalismy ze dziś na 12-sta do firmy dojechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Od środka się rozgrzałem o Ja z Themonem wczoraj tak sie rozgrzalismy ze dziś na 12-sta do firmy dojechalem Pijoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Degustatorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Degustatorzy To o wiele bardziej do nich pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 nie wiem czym się tak Pablo podniecasz. Facet jest poprostu mordercą. Świadomie sprzedaje rzeczy które zabijają ludzi... a pani z kiosku ruchu co sprzedaje fajki też jest mordercą ? bo fajki też zabijają a wódeczka itp. Ludzie się nakręcili bo media złapały temat i kręca na tym watę bo się gdzieś jakiś łepek ućpał a co wcześniej tego nie było ? A rząd temat zaraz podłapał byleby tylko odwrócić uwagę społeczeństwa od nagonki na finanse państwa. Dla mnie sprawa jest prosta jesteś debil to kupujesz łykasz i umierasz jak masz olej pod czaszką to się za to nie bierzesz selekcja jak w naturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 nie wiem czym się tak Pablo podniecasz. Facet jest poprostu mordercą. Świadomie sprzedaje rzeczy które zabijają ludzi... a pani z kiosku ruchu co sprzedaje fajki też jest mordercą ? bo fajki też zabijają a wódeczka itp. Ludzie się nakręcili bo media złapały temat i kręca na tym watę bo się gdzieś jakiś łepek ućpał a co wcześniej tego nie było ? A rząd temat zaraz podłapał byleby tylko odwrócić uwagę społeczeństwa od nagonki na finanse państwa. Dla mnie sprawa jest prosta jesteś debil to kupujesz łykasz i umierasz jak masz olej pod czaszką to się za to nie bierzesz selekcja jak w naturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 a ja uważam ze ten koloeś jest fenomenem i szanuje go za pomysł i odwage, nikt mu nie udowodnił że po dopalaczach nastąpiły zgony, tym bardziej że on sprzedaje środki kolekcjonerskie nie do spożycia, wali go to co z tym ludzie robią i jest czysty, a złamanie zakazu handlu to pierdoła...... prawo nie działa wstecz i nawet jak ukrucą mu ten interes wprowadzając wszystkie substancje znajdujące sie w dopalaczach na liste zakazanych środków odurzających to nic mu nie zrobią. Zarobił swoje i wszystkich ma w d*pie. zatem Marku jaki z niego morderca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Każdy będzie miał do tego inne podejście :gwizdanie: Tak czy owak gostek miał nosa do interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pozdrwowionka z BT Ale tu jest za***ista pogoda W Kraku tez za***ista wiesz co sie masz dowiedzieć a w Nowym Dworze chójówka siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pozdrwowionka z BT Ale tu jest za***ista pogoda W Kraku tez za***ista wiesz co sie masz dowiedzieć a w Nowym Dworze chójówka siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 nie wiem czym się tak Pablo podniecasz. Facet jest poprostu mordercą. Świadomie sprzedaje rzeczy które zabijają ludzi... a pani z kiosku ruchu co sprzedaje fajki też jest mordercą ? bo fajki też zabijają a wódeczka itp. Ludzie się nakręcili bo media złapały temat i kręca na tym watę bo się gdzieś jakiś łepek ućpał a co wcześniej tego nie było ? A rząd temat zaraz podłapał byleby tylko odwrócić uwagę społeczeństwa od nagonki na finanse państwa. Dla mnie sprawa jest prosta jesteś debil to kupujesz łykasz i umierasz jak masz olej pod czaszką to się za to nie bierzesz selekcja jak w naturze nalać mu wódki dobrze gada Karol tenx Przemian miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kolega miał ostatnio przyjemność zaparkować swoim 1.9TDI przy takiej V10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 piekna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi