sokolnh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 1: 24 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 1: 24 ? :mysli: :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 1: 24 ? :mysli: :mysli: skala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 1: 24 ? :mysli: :mysli: skala jeśli idzie o twój avatar to dam 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 1: 24 ? :mysli: :mysli: skala jeśli idzie o twój avatar to dam 19 chodzi, o to w jakiej skali Max kupił sobie nowe auto :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 1: 24 ? :mysli: :mysli: skala jeśli idzie o twój avatar to dam 19 chodzi, o to w jakiej skali Max kupił sobie nowe auto :gwizdanie: no przecież wiem ale to chyba nie zmienia faktu że mogę ocenić twój avatar no nie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 1: 24 ? :mysli: :mysli: skala jeśli idzie o twój avatar to dam 19 chodzi, o to w jakiej skali Max kupił sobie nowe auto :gwizdanie: no przecież wiem ale to chyba nie zmienia faktu że mogę ocenić twój avatar no nie :naughty: no możesz możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ja daje 20 Eeee zobacz jak sobie wypucowalem autko to zobaczysz ze dobrze prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 dostalismy zaproszenie na spocik vwgolfa małopolska + śląsk w niedziele 30.03 o 16.00 z 60 aut mysle że bedzie, takze w razie czego mozna by podjechac :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 dostalismy zaproszenie na spocik vwgolfa małopolska + śląsk w niedziele 30.03 o 16.00 z 60 aut mysle że bedzie, takze w razie czego mozna by podjechac :th: a where ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 aaa zapomniałem parking na CH Krokus ul. Bora Komorowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 aaa zapomniałem parking na CH Krokus ul. Bora Komorowskiego To ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam Zdrowych, wesołych i pogogodnych świąt spedzonych w gronie rodzinnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Zaraz wyjeżdżam do RZ na święta, a tam mam utrudniony dostęp do forum, więc już życzę wszystkim mokrego jajka, szybkiego zajączka i smacznego dyngusa (dla dziewczyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Sokoł to Ja sie też pisze na zlota z Golfami moze spotkam starych znajomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 no to git że sa chętni :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ja sie tez pisze i moze kolege z golfa zaprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchacz Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 puchacz w domu tez będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Sokol , nie bede gorszy od ciebie :naughty: <------- :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi