Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

wspólny wypad na strzelanke był fajnym pomysłem, w przerwach mozna było porozmawiać, i zabawa była przednia - tego typu pomysły napewno będą mile widziane :good:[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 21:27_________________________________________________Zieluch wygląda jak nowy :kox: czym to robiłeś ?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Zieluch wygląda jak nowy :kox: czym to robiłeś ?

Taki efekt można uzyskać po glinkowaniu Megłajersem ; ] a przed tym może jakiś ScratchX też z Mega..

ja pytam poważnie bo może i ja bym odświeżył lakier

Był to nieco skomplikowany proces wymagający sprzetu i kosmetyków.

[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 22:08_________________________________________________

troche nie mam na to czasu.

Cuber sory ze tak po nocach dzwonie. Jak cos potrzebujesz to wal jutro rano kolo 8 bede warszawe przemierzal najpierw od polnocy na poludnie a pozniej spowrotem takze pewnie z pol dnia mi zejdzie..

kurde myslalem ze przyjade tutaj na 20 min, mial byc tylko byk w programie po piatkowych update'ach a okazalo sie ze spalony servonaped :confused4: i d*pa

Cuber sory ze tak po nocach dzwonie. Jak cos potrzebujesz to wal jutro rano kolo 8 bede warszawe przemierzal najpierw od polnocy na poludnie a pozniej spowrotem takze pewnie z pol dnia mi zejdzie..

kurde myslalem ze przyjade tutaj na 20 min, mial byc tylko byk w programie po piatkowych update'ach a okazalo sie ze spalony servonaped :confused4: i pupa

spoko i tak mam wyciszony :decayed: chciałem własnie abyś coś zabrał z Kraka do Wawy no ale cóż sa spedycje :decayed:

A co to za lipa z tym servonapedem :mysli:

kurde myslalem ze przyjade tutaj na 20 min, mial byc tylko byk w programie po piatkowych update'ach a okazalo sie ze spalony servonaped :confused4: i pupa

A co to za lipa z tym servonapedem :mysli:

:disgust: zlosliwosc rzeczy martwych, a ze urzadzenie na gwarancji to trza wymienic szybciutko :cool1:[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 23:51_________________________________________________wogole to slyszeliscie o dzisiejszych wydarzeniach w Łodzi?

:siema:

:hi: ranny ptaszku [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 06:53_________________________________________________jeszcze godzinka pracyi do spanka :)