boseron Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 wspólny wypad na strzelanke był fajnym pomysłem, w przerwach mozna było porozmawiać, i zabawa była przednia - tego typu pomysły napewno będą mile widziane [br]Dopisany: 19 Październik 2010, 21:27_________________________________________________Zieluch wygląda jak nowy czym to robiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Zieluch wygląda jak nowy czym to robiłeś ? Taki efekt można uzyskać po glinkowaniu Megłajersem ; ] a przed tym może jakiś ScratchX też z Mega.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 życzę powodzenia z tą glinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 życzę powodzenia z tą glinką A nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 umyć ludwikiem i też się tak świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 umyć ludwikiem i też się tak świeci Kenotek lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ja używam pur jedna kropla :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ja pytam poważnie bo może i ja bym odświeżył lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 zatrudnij się http://www.s-plus.pl/news/20,poszukujemy_pracownikow_w_krakowie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 ja pytam poważnie bo może i ja bym odświeżył lakier Był to nieco skomplikowany proces wymagający sprzetu i kosmetyków. [br]Dopisany: 19 Październik 2010, 22:08_________________________________________________ zatrudnij się http://www.s-plus.pl/news/20,poszukujemy_pracownikow_w_krakowie.html troche nie mam na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Cuber sory ze tak po nocach dzwonie. Jak cos potrzebujesz to wal jutro rano kolo 8 bede warszawe przemierzal najpierw od polnocy na poludnie a pozniej spowrotem takze pewnie z pol dnia mi zejdzie.. kurde myslalem ze przyjade tutaj na 20 min, mial byc tylko byk w programie po piatkowych update'ach a okazalo sie ze spalony servonaped i d*pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Cuber sory ze tak po nocach dzwonie. Jak cos potrzebujesz to wal jutro rano kolo 8 bede warszawe przemierzal najpierw od polnocy na poludnie a pozniej spowrotem takze pewnie z pol dnia mi zejdzie.. kurde myslalem ze przyjade tutaj na 20 min, mial byc tylko byk w programie po piatkowych update'ach a okazalo sie ze spalony servonaped i pupa spoko i tak mam wyciszony chciałem własnie abyś coś zabrał z Kraka do Wawy no ale cóż sa spedycje A co to za lipa z tym servonapedem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Cuber sory ze tak po nocach dzwonie. Jak cos potrzebujesz to wal jutro rano kolo 8 bede warszawe przemierzal najpierw od polnocy na poludnie a pozniej spowrotem takze pewnie z pol dnia mi zejdzie.. kurde myslalem ze przyjade tutaj na 20 min, mial byc tylko byk w programie po piatkowych update'ach a okazalo sie ze spalony servonaped i pupa A co to za lipa z tym servonapedem zlosliwosc rzeczy martwych, a ze urzadzenie na gwarancji to trza wymienic szybciutko [br]Dopisany: 19 Październik 2010, 23:51_________________________________________________wogole to slyszeliscie o dzisiejszych wydarzeniach w Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 nie, a co sie stalo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 http://wiadomosci.onet.pl/raporty/napad-na-biuro-pis/raport-specjalny.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Chcieli kaczkę ukrócić o głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ranny ptaszku [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 06:53_________________________________________________jeszcze godzinka pracyi do spanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi