zlota1977 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 dzień dobry wstałam i mną trzęsie??? :gwizdanie:
siemian Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Pablo nic nie mówiłeś że wyrezałeś sobie R8... :decayed: Od razu widaćTwoją rękę :polew: :polew: Chociaż po felgach widać tu też inspiracje autem Zielucha :polew:
jarko Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 wstałam i mną trzęsie??? :gwizdanie: Powiadają że z rana to zdrowo BTW
imelvis Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 :polew:Polcecam ogladnąć do końca:D
Transitpower Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Czy moglibyście powiedzieć gdzie obecnie organizowane są niedzielne spoty?? Bo właśnie wróciłem z parkingu Galerii Kazimierz i okazało się że nic tam nie było...
jarko Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Na poziomie niebieskim na parkingu...
Transitpower Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 No to może uda mi się spotkać z Wami za tydzień, o ile będzie spot... PS: A tak blisko dziś byłem...
boseron Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 No to może uda mi się spotkać z Wami za tydzień, o ile będzie spot... PS: A tak blisko dziś byłem... tylko wytrwałośc przynosi owoce
Cuber Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 Dzieki za Spocika Panowie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=28986.0 zapomniałem o tym hehehe stare dobre czasy , cześć zdjęc nie bangla
boseron Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 no Cuber troche sie ludzi przewineło szkoda ze nie wszyscy wytrwali.....
Cuber Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 no Cuber troche sie ludzi przewineło szkoda ze nie wszyscy wytrwali..... i kto to mówi
boseron Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 no Cuber troche sie ludzi przewineło szkoda ze nie wszyscy wytrwali..... i kto to mówi jak to kto przecież jestem na forum cały czas od kilku lat a to że na spoty ostatnio nie jeżdze :gwizdanie: nie zawsze jest czas w niedziele wieczorem ale sie poprawie Kerczi śmiałem sie z Twojego doboru felg a swoje jak kupiłem to też ich jeszcze nie sprawdzałem zeby sie nie okazało :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 Boseronek , wirtualnie to jest wiele osób na forum , mi chodzi o spoty Ale sa ciekawe plany na zimowe spoty wiec mysle ze sie frekwencja poprawi
zieluch Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 I jak tam postanwienia na najbliższe spoty,poruszyliście temat zmiany godziny, ja dopiero teraz dojechałem do krk i nie zdąrzyłem na spota.
boseron Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Boseronek , wirtualnie to jest wiele osób na forum , mi chodzi o spoty Ale sa ciekawe plany na zimowe spoty wiec mysle ze sie frekwencja poprawi jak jakies ciekawe plany to jestem za, zawsze lubie jak coś sie dzieje anie wieje nudą
sokolnh Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 ale tylko Ci co jeżdzą na spoty dostaną info o atrakcjach
Cuber Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 ale tylko Ci co jeżdzą na spoty dostaną info o atrakcjach :good:
Cuber Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 Ale trzeba przyznac, Jarka furmanka robi robote
Rekomendowane odpowiedzi