zieluch Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 jakieś pomysły na najbliższego spota? czy zostaje po staremu? Ja też odpadam. będę w domu Witam śpiochów
maciejas002 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Pany, jakiegoś elektryka samochodowego byście polecili P. Piotr NH przy starym młynie niedaleko makuszyńskiego ( młyn się ostatnio palił ) tak w ogóle - BRY jechałem dziś pomykam na 4 ok.80km/h i buta daje chcąc wyprzedzić a tu kicha pary brakło :S zaś VAGowanie czeka i rozkminy . Hehe kto skrobał dziś szybę ?
jarko Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Pany, jakiegoś elektryka samochodowego byście polecili KOLO ORLENU NA PILOTOW, niedaleko dawnego Przemiana Tego znam Dzięki Wszystkim za propozycje:good: BTW Gdzie jest stary młyn, nie widziałem żeby się palił i nie kojarzę za bardzo
PABLO Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 kto skrobał dziś szybę ? Ja skrobałem już wczoraj w nocy przed 23:00 :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Pablo zagina czasoprzestrzeń
PABLO Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Pablo zagina czasoprzestrzeń Ej masakra, ide wieczorem na parking po auto a tu całe matowe a nie czarne i szyby do skrobanki, po niedzieli trzeba jechać felnunek zmienić na 16tki i zapodać nowe zimówki bo teraz głownie w nocy jeżdżę. Kumpel zmieni i wyważy w norauto za 40zł
jarko Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ło, to Wy szyby skrobiecie Od 3 lat mam audi i ani razy skrobaczki nie użyłem... Nawet takowej nie posiadam :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ło, to Wy szyby skrobiecie Od 3 lat mam audi i ani razy skrobaczki nie użyłem... Nawet takowej nie posiadam :gwizdanie: I co kłamiesz, na zlocie skrobałeś
siemian Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ło, to Wy szyby skrobiecie Od 3 lat mam audi i ani razy skrobaczki nie użyłem... Nawet takowej nie posiadam :gwizdanie: bo Ty Jarko auta nie gasisz. Non stop w użyciu :decayed:
jarko Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Ło, to Wy szyby skrobiecie Od 3 lat mam audi i ani razy skrobaczki nie użyłem... Nawet takowej nie posiadam :gwizdanie: I co kłamiesz, na zlocie skrobałeś Musiałem być jeszcze mocno nietrzeźwy
jarko Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Czekajac Na Sobotę "Mężowi mówię że na inwentaryzację chodzę"
PABLO Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 To żeście się powitali na koniec dnia Ja powiem dobranoc [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 04:02_________________________________________________Szacunek dla gościa z auta
Rekomendowane odpowiedzi