jarko Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Idę chyba pograć na ps3 Co masz fajnego :?: GTA4, GT5 Prolog i parę tytułów z media które muszę oddać bo za długo leżą u mnie A masz coś ciekawego Nie macie przypadkiem w MM jakiś gier na wyprzedaży :?:
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Idę chyba pograć na ps3 Co masz fajnego :?: GTA4, GT5 Prolog i parę tytułów z media które muszę oddać bo za długo leżą u mnie A masz coś ciekawego Nie macie przypadkiem w MM jakiś gier na wyprzedaży :?: Od jutra jest duża akcja bez vatu i na każdym dziale przygotowali różne promocje. Ja w weekend pracuje.
gucio07 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 I nic się nie dzieje na tym Krakowie same pustki .Panowie jak ktoś potrzebuje dywaniki korytka do B6 to chętnie się mogę zamienić bo u mnie nie bardzo pasują
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 I nic się nie dzieje na tym Krakowie same pustki .Panowie jak ktoś potrzebuje dywaniki korytka do B6 to chętnie się mogę zamienić bo u mnie nie bardzo pasują Ja nawet nigdzie dzisiaj nie wychodziłem bo tak myślałem że zamuła na mieście...
gucio07 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Straszna zamuła byłem koło 23 przejazdem przez Bora i nic na zakopiance pod Cerfem też ogólnie lipa na mieście
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Straszna zamuła byłem koło 23 przejazdem przez Bora i nic na zakopiance pod Cerfem też ogólnie lipa na mieście Mogliśmy się zgadać to by się zrobiło jakiegoś spontana hehe[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 00:08_________________________________________________ :hi: Yoł
gucio07 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Straszna zamuła byłem koło 23 przejazdem przez Bora i nic na zakopiance pod Cerfem też ogólnie lipa na mieście Mogliśmy się zgadać to by się zrobiło jakiegoś spontana hehe[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 00:08_________________________________________________ :hi: Yoł No można było następnym razem będę dawał znać
PABLO Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Straszna zamuła byłem koło 23 przejazdem przez Bora i nic na zakopiance pod Cerfem też ogólnie lipa na mieście Mogliśmy się zgadać to by się zrobiło jakiegoś spontana hehe[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 00:08_________________________________________________ :hi: Yoł No można było następnym razem będę dawał znać
maciejas002 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Pozdro dla czerwonego sedana iCar ^^ rameczki klubowe widzielismy sie na 29 listopada i opolskiej (wczoraj)
PABLO Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Pozdro dla czerwonego sedana iCar ^^ rameczki klubowe widzielismy sie na 29 listopada i opolskiej (wczoraj) Ale to nie jest chyba kolega od nas z klubu tylko kupił A4 B5 od Sokoła jakiś czas temu i nadal jeździ na ramkach klubowych. Chyba że ktoś inny to mnie poprawcie
jarko Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Pewnie tak. Ja chłopa nie kojarzę... Oprócz mnie i Pawła nie widziałem auta w icarze z Naszymi ramkami...
PABLO Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Pewnie tak. Ja chłopa nie kojarzę... Oprócz mnie i Pawła nie widziałem auta w icarze z Naszymi ramkami... Może się teraz przeniósł do icara :gwizdanie:
jarko Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Cześć paździerzanki Czego tu Medaliku Pewnie tak. Ja chłopa nie kojarzę... Oprócz mnie i Pawła nie widziałem auta w icarze z Naszymi ramkami... Może się teraz przeniósł do icara :gwizdanie: Przeniósł :?: Skąd :?:
PABLO Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Cześć paździerzanki Czego tu Medaliku Pewnie tak. Ja chłopa nie kojarzę... Oprócz mnie i Pawła nie widziałem auta w icarze z Naszymi ramkami... Może się teraz przeniósł do icara :gwizdanie: Przeniósł :?: Skąd :?: jarko przecież on nie jeździł na początku w icarze tylko jeśli dobrze pamiętam to w barbakanie.
jarko Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie wiem gdzie jeździł, dlatego pytam.
gruszka Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 a propos fajnego dźwięku silnika
PABLO Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 a propos fajnego dźwięku silnika Coś pięknego
Rekomendowane odpowiedzi