poziek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 ależ mam podły nastrój disiaj Jak chcesz mogę ci go poprawić
rtocki Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 ależ mam podły nastrój disiaj Mogę Ci podrzucić ze 20 odcinków TopGeara
poziek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 ależ mam podły nastrój disiaj Mogę Ci podrzucić ze 20 odcinków TopGeara OOOO to i ja poproszę !!! Też mam zwalony nastrój
Cuber Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 e tam gadacie nie jest źle sniezek pada na letnich kapciach jest kox :th:
poziek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Wpadnij do Kraka to dostaniesz no mieli mi 4 fury umówic ale na 2 stanęło...
Cuber Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 Poziek ale rtocki miał na myśle ze jak wpadniesz do dostaniesz ale klapsa
rtocki Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Poziek ale rtocki miał na myśle ze jak wpadniesz do dostaniesz ale klapsa Albo piłką w galerii od Trzeńka
poziek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Poziek ale rtocki miał na myśle ze jak wpadniesz do dostaniesz ale klapsa Albo piłką w galerii od Trzeńka Byłem bramkarzem w IV lidze GLKS Nadarzyn :naughty:
Cuber Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 Byłem bramkarzem w IV lidze GLKS Nadarzyn :naughty: to moze skrzykniesz tam w wawce chłopaków z klubu A4 my mamy w kraku drużynke i zagramy
rtocki Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Bramkarzy to Trzeniu zjada na śniadanie, z półobrotu celnym strzałem niszczy elementy konstrukcyjne budynków, zapytaj innych z KR to potwierdzą :>
poziek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Bramkarzy to Trzeniu zjada na śniadanie, z półobrotu celnym strzałem niszczy elementy konstrukcyjne budynków, zapytaj innych z KR to potwierdzą :> Jak ja byłem bramkarzem to Trzeniu z półobrotu wpadał we wlaśna kupę :naughty: Ale spoko meczyk mozna ogarnąć. Pamiętajcie jednak, że gramy po mesku. Triki Wojtka Killer Szali są na porządku dziennym
Cuber Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 Bramkarzy to Trzeniu zjada na śniadanie, z półobrotu celnym strzałem niszczy elementy konstrukcyjne budynków, zapytaj innych z KR to potwierdzą :> Jak ja byłem bramkarzem to Trzeniu z półobrotu wpadał we wlaśna kupę :naughty: Ale spoko meczyk mozna ogarnąć. Pamiętajcie jednak, że gramy po mesku. Triki Wojtka Killer Szali są na porządku dziennym tiaaaa a łyżka na to niemozliwe
mega13 Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Co za po.ebana pogoda. Zakopałem się wczoraj w błocie... :( Na szczęście kłatro dało radę, co prawda ryłem z 15minut i na końcu jechałem 0.5km na godzinę bo koła kręciły się prawie w miejscu ale poszedł.
Cuber Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 Zakopałem się wczoraj w błocie... Mega to nie jeździj do Lasu na SEX tylko normalnie podjedź do motelu :th:
mega13 Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Zakopałem się wczoraj w błocie... Mega to nie jeździj do Lasu na SEX tylko normalnie podjedź do motelu :th: No żesz kur.a to aż tak oczywiste?? Myślałem że jak nie napiszę gdzie to nikt się nie połapie... :wallbash:
PABLO Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 ależ mam podły nastrój disiaj Mogę Ci podrzucić ze 20 odcinków TopGeara rtocki jak bys dał rade to przywiez w Niedziele równiez dla mnie serie TopGear
rtocki Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 nie ma problemu, mam je na płytach tu w KR, możemy nawet jutro się umówić, przegrasz sobie i weźmiesz na spota dla ogra
Rekomendowane odpowiedzi