david_n Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Gratulacje Ogr :good: dobry dzien
Transitpower Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wczoraj o 22:15 urodziła się urocza blondynka ;-) Również serdecznie gratuluje Czyli w najbliższą niedziele przyjeżdżamy z zapasowymi kierowcami i robimy flasie :beer1: Zdrowia życzę nowonarodzonej i jej rodzicom
PABLO Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 no to pryjedz i mi pokaż gdzie są zle spasowane :decayed: Pozatym do takich szpar jak u Ciebie miedzy poprzendimi lampami a klapą mi bardzo bardzo daleko :polew: I znów nie jesteś na czasie i znów nie umiesz czytać ze zrozumieniem :decayed: :wink4: Siemian ale tyś jest prze pingwin , swój post cytujesz i zaznaczasz byki jakie zrobiłeś i to nie wszystkie jak widać, ja Cię już nie rozumiem :polew: :polew: A tak po za tym to Ogr wszystkiego najlepszego i gratuluję Małysz 1 po pierwszej serii w Zakopanem No i wygrał :kox:
zlota1977 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 :> hej Wszystkiego naj dla cory tato
boseron Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ogr odwaliłeś kawał dobrej roboty :good: wilelkei gratulacje cały tata [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 00:37_________________________________________________
jarko Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ło, ależ długa była ta noc... UWAGA: Jutro jestem na spocie Jak ktoś chce jakiegoś gadgeta to pisać tu lub na PW to przywiozę
OGr Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dzięki wszystkim ;-) Narazie poza spaniem i jedzeniem to nic nie robi ;-) Znacie tego Pana, hehe ?
Rekomendowane odpowiedzi