siemian Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 w b7 nigdy nie było czegoś takiego że zawiecha 1BE czy 1BV szła razem z s-line... A to że najczęsciej ludzie takie brali do s-linów to inna sprawa...
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 w b7 nigdy nie było czegoś takiego że zawiecha 1BE czy 1BV szła razem z s-line... A to że najczęsciej ludzie takie brali do s-linów to inna sprawa... Było zawieszenie sportowe w pakiecie S-line wedle cennika z 2007 roku I co ciekawe w pakiecie S-line miałes 1BV a jak normalnie chciałeś zamówic do serii zawieszenie sportowe to mialo ono oznaczenie 1BE oczywiscie również mogłes sobie zażyczyc 1BA lub 1BR
gruszka Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Panowie :> co pijesz? Panie na obozie kadra pije
david_n Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 pawel1380 przywieź te 20"tki na spota to je przymierze czy mi podejdą do B5 bo ostatnio mierzyłem i śmigałem na innych 20"kach i dało radę Fotki: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17483.255 Pablo siema ludziska
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Co tu tak cicho dziś?? bo Pablo jest na forum
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Co tu tak cicho dziś?? bo Pablo jest na forum Chyba powinno być odwrotnie Miałem Cię odwiedzić w firmie bo przejeżdżałem dosłownie parę metrów od ciebie ale nie będę Ci d*py Cuber zawracać Widzieliście pierwsza B8 Allroad na forum http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=182634.0[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 14:09_________________________________________________Masakra co się dzieje w Egipcie zadyma jak by się wszystkie kluby kiboli napierdzielali Stan wojenny wprowadzili i czołgi jeżdżą..
Transitpower Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 :nuda: :nuda: To chyba rekord świata!! Przez 3 godziny nikt nic nie napisał!! Czy Wam się coś przypadkiem nie stało?? Nawet PABLO który nigdy nie zawodzi jest jakiś taki... offline
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 :nuda: :nuda: To chyba rekord świata!! Przez 3 godziny nikt nic nie napisał!! Czy Wam się coś przypadkiem nie stało?? Nawet PABLO który nigdy nie zawodzi jest jakiś taki... offline Eee nie jest źle chwile mnie nie było Ale fakt faktem nie ma dzisiaj frekwencji u nas, pewnie pod wieczór co ruszy :gwizdanie:
gucio07 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 w końcu się do domu dotarło , rzeczywiście cisza dzisiaj tutaj
Rekomendowane odpowiedzi