PABLO Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 moze spot pod halą Ja odpadam grypsko mnie wzięło
OGr Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 jarko, można Cię jakoś złapać ? potrzebuję ramkę - niestety dzisiaj mi się jedna posiała :-( a zapasowy komplet dałem Boseronowi.
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja też odpadam z dzisiejszego spontana pod hala
KERCZI Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 David mucho :notworthy: :notworthy: :notworthy:
jarko Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 jarko, można Cię jakoś złapać ? potrzebuję ramkę - niestety dzisiaj mi się jedna posiała :-( a zapasowy komplet dałem Boseronowi. Jutro lub w sobotę w godzinach typowych dla mnie czyli 22.00 - 6.00 BTW
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 jarko, można Cię jakoś złapać ? potrzebuję ramkę - niestety dzisiaj mi się jedna posiała :-( a zapasowy komplet dałem Boseronowi. Jutro lub w sobotę w godzinach typowych dla mnie czyli 22.00 - 6.00 BTW Vipie
OGr Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 jarko, można Cię jakoś złapać ? potrzebuję ramkę - niestety dzisiaj mi się jedna posiała :-( a zapasowy komplet dałem Boseronowi. Jutro lub w sobotę w godzinach typowych dla mnie czyli 22.00 - 6.00 BTW no spoko, to gdzie jutro około tej 22-giej podjechac ?
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 jarko, można Cię jakoś złapać ? potrzebuję ramkę - niestety dzisiaj mi się jedna posiała :-( a zapasowy komplet dałem Boseronowi. Jutro lub w sobotę w godzinach typowych dla mnie czyli 22.00 - 6.00 BTW no spoko, to gdzie jutro około tej 22-giej podjechac ? Bora Bora
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Fajnie że znalazłeś czas dzisiaj pograć w GT5 a było najwięcej osób jak do tej pory :kox:
KERCZI Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Pany, a co Ty Cuber ostatnio spac nie mozesz?? Posty przed 8? Oszlala Chlop
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Pany, a co Ty Cuber ostatnio spac nie mozesz?? Posty przed 8? Oszlala Chlop Już nie długo i Ty tak wstawal będziesz jak zostaniesz tatą
KERCZI Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Pany, a co Ty Cuber ostatnio spac nie mozesz?? Posty przed 8? Oszlala Chlop Już nie długo i Ty tak wstawal będziesz jak zostaniesz tatą ja juz bez tego niestety tak wstaje... bylo sie uczyc...
siemian Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Siema Pany, a co Ty Cuber ostatnio spac nie mozesz?? Posty przed 8? Oszlala Chlop Już nie długo i Ty tak wstawal będziesz jak zostaniesz tatą pamiętam jak kiedyś do Ciebie zadzwoniłem o 9:30 to mnie opierdoliłeś że Cie obudziłem.. :polew:
siemian Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 http://www.sadistic.pl/reklama-tp-sa-vt66064.htm :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi