PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 ziomy wielkoludzie [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 14:55_________________________________________________
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 pewnie był chroniczny zimny łokieć w subarze chyba Ty
FANTOMAS Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 pewnie był chroniczny zimny łokieć w subarze chyba Ty Ja nie mam grypy nie mam subaru i mam ciepły łokieć :>
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 za***ista reklama Volkswagen Commercial: The Force A tu śmieszne :polew: [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 15:51_________________________________________________Robot ("Endhiran" TeztigoMix_Part 02) ***Kollywood(Tamil)***[br]Dopisany: 05 Luty 2011, 16:05_________________________________________________Jebłem :polew: :polew: :polew:
jarko Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 pewnie był chroniczny zimny łokieć w subarze Mógł być też ciężki sygnet
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Jarko o której dziś wyjeźdzsz? Moze podrzucił bys mi jakąś giere
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Jarko o której dziś wyjeźdzsz? Moze podrzucił bys mi jakąś giere Kup GT5 bo już dużo osób gra od nas http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0
jarko Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Jarko o której dziś wyjeźdzsz? Moze podrzucił bys mi jakąś giere 21.00 dzisiaj bym chciał najpóźniej wyruszyć, mogę podjechać. BTW Pablo przestań że już spamować :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Jarko o której dziś wyjeźdzsz? Moze podrzucił bys mi jakąś giere BTW Pablo przestań że już spamować :gwizdanie: Ty to zawsze musisz się odezwać co do spamu :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Pablo a może Ty kupisz Sobie FIFĘ ? :naughty: Jarko to dzwoń jak coś
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Pablo a może Ty kupisz Sobie FIFĘ ? :naughty: Jarko to dzwoń jak coś Hmm kiedyś grałem w Pro Evolutnion i nieźle mi szło a w Fifkę można by było sprawdzić ale musiał bym się trochę nagrać i wprawić
boseron Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 powoli wracam do żywych, powiem Wam ze prokocim to fikcja ze to najlepszy szpital dziecięcy Córka pojechała z zapaleniem płuc a złapała w szpitalu rota virusa
jarko Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 powoli wracam do żywych, powiem Wam ze prokocim to fikcja ze to najlepszy szpital dziecięcy Córka pojechała z zapaleniem płuc a złapała w szpitalu rota virusa Mnie tam życie uratowali... Jak miałem 11 lat :gwizdanie: Ale, to było dawno... Ostatnio też tam z dzieckiem byłem - porażka
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 powoli wracam do żywych, powiem Wam ze prokocim to fikcja ze to najlepszy szpital dziecięcy Córka pojechała z zapaleniem płuc a złapała w szpitalu rota virusa Mnie tam życie uratowali... Jak miałem 11 lat :gwizdanie: Ale, to było dawno... Ostatnio też tam z dzieckiem byłem - porażka A mnie tam uratowali jak miałem 4 lata i jeszcze dawniej to było
boseron Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Pablo a nie czasem po porodzie Ci życie uratowali ,pielegniarka niechcący stanęła na rurce z tlenem ale dali rade [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 21:08_________________________________________________tylko Ci niedotlenienie mózgu zostało
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Pablo a nie czasem po porodzie Ci życie uratowali ,pieleniarka niechcący stanęła na rurce z tlenem ale dali rade [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 21:08_________________________________________________tylko Ci niedotlenienie mózgu zostało Boseron wszystko było dobrze ze mną nie martw się Jak tak możesz pisać nawet
Rekomendowane odpowiedzi