talib1990 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 dzieki chlopaki za pomoc, wkoncu wyszlo tak ze znalazlem miejsce jakies 200 m od galerii krakowskiej na ulicy Lubicz czy jakoś tak, ale w nocy bylo za zimno zeby isc na wawel ... dzisiaj znów jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 p.s. Panowie moja Córeczka znowu trafila dzisiaj do szpitala, zapalenie płuc powróciło Powiem Ci że mimo iż spędziłem tam 6 godzin w izbie przyjęć w nocy z dzieckiem śpiący na ławce to jak już Nas przyjęli to badało ją dwóch lekarzy i to dosyć dokładnie. Wystawili dobrą diagnozę, zupełnie inną jak dwóch poprzednich lekarzy rodzinnych i w tydzień mi wyleczyli córkę bez konieczności przyjmowania na oddział. I tu byłem pozytywnie zaskoczony. Oby i Wam równie dobrze pomogli dzieki chlopaki za pomoc, wkoncu wyszlo tak ze znalazlem miejsce jakies 200 m od galerii krakowskiej na ulicy Lubicz czy jakoś tak, ale w nocy bylo za zimno zeby isc na wawel ... dzisiaj znów jedziemy Jak chciałeś do G. Kraków i byłeś na Lubicz to było podjechać kawałek dalej w stronę centrum, skręcić w Pawią, zaraz w lewo w Worcella i tam koło biedronki szukać miejsca A jak nie to na Zaciszu za rogiem też byś coś znalazł i miałbyś nieco bliżej BTW I przy okazji Pany gdzie tanio kupię żarniki bo bym se przeciwmgłowe wyrezał EDYTA Dopisany: 13 Luty 2011, 10:56 mój młody się trzyma jak narazie ok Moja do czasu pierwszego dnia w przedszkolu - pomijając przygodę u Karola - trzymała się równiez dobrze... Teraz to conajmniej raz w miesiącu lekarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jarko, na balickiej :gwizdanie: znajdz ich na alledrogo nie są najtańsi ale dają gwarancję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jarko, na balickiej :gwizdanie: znajdz ich na alledrogo nie są najtańsi ale dają gwarancję Byłem... 100zł za komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 to drogo jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No pewnie że tak. Za jakąś chińszczyznę tyle kasy :gwizdanie: Znalazłem: http://moto.allegro.pl/zarowki-zarniki-h-7-xenony-zestawy-h7-palnik-i1440672928.html Jak mam w lampach 6k to do halogenów brać 4,3k czy też 6k :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No pewnie że tak. Za jakąś chińszczyznę tyle kasy :gwizdanie: Znalazłem: http://moto.allegro.pl/zarowki-zarniki-h-7-xenony-zestawy-h7-palnik-i1440672928.html Jak mam w lampach 6k to do halogenów brać 4,3k czy też 6k :?: Jarko a ty masz przetwornice ? szukasz samych zarników ? Mój wspólnik tez kupował takie tanie badziewie i srednio co dwa miesiace wymianial az w końcu kupił u nich i smigaja do dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Mam przetwornice i to nawet dwa komplety. Dlatego wymyśliłem wyrezać halogeny A tam nie potrzebuję nie wiadomo czego i tez dają gwarancję Kupowałem lepsze... I co roku wymieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 :hi: hello, Panowie a Nex jeszcze żyje w ogóle bo dawno go tu nie widziałem, a przeglądając ostatnio net tak mi się jakoś pokojarzyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Mam przetwornice i to nawet dwa komplety. Dlatego wymyśliłem wyrezać halogeny A tam nie potrzebuję nie wiadomo czego i tez dają gwarancję Kupowałem lepsze... I co roku wymieniam Ja kupowałem w Polpicie na Zakopiańskiej po 30 zł i wcale nie są złe działają do tej poru a tak pozatym to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Żyje i... www.cs-szambo.pl Poszukiwani Admini na JailBreak Jedyny serwer w polsce z własnymi modelami freeday, buntownik, wiezien, strażniczka, Prowadzący!! 91.204.163.130:27021 cs-szambo.pl [Jail Break][FastDL] @NetShoot.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Mam przetwornice i to nawet dwa komplety. Dlatego wymyśliłem wyrezać halogeny A tam nie potrzebuję nie wiadomo czego i tez dają gwarancję Kupowałem lepsze... I co roku wymieniam Ja kupowałem w Polpicie na Zakopiańskiej po 30 zł i wcale nie są złe działają do tej poru a tak pozatym to Kurde, ale to z drugiej strony Krakowa To już wolę się z kimś gdzieś w centrum umówić za te 10zł różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Mam przetwornice i to nawet dwa komplety. Dlatego wymyśliłem wyrezać halogeny A tam nie potrzebuję nie wiadomo czego i tez dają gwarancję Kupowałem lepsze... I co roku wymieniam Ja kupowałem w Polpicie na Zakopiańskiej po 30 zł i wcale nie są złe działają do tej poru a tak pozatym to Kurde, ale to z drugiej strony Krakowa To już wolę się z kimś gdzieś w centrum umówić za te 10zł różnicy No rozumiem akurat przejeżdżałem tam to wstąpiłem po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams0083 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam koledzy właśnie zakupiłem audi i potrzebuje paru rzeczy: czy macie kogoś dobrego do autoalarmów, od zmiany języka w navi i radiu oczywiście w Krakowie z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Mam przetwornice i to nawet dwa komplety. Dlatego wymyśliłem wyrezać halogeny A tam nie potrzebuję nie wiadomo czego i tez dają gwarancję Kupowałem lepsze... I co roku wymieniam Ja kupowałem w Polpicie na Zakopiańskiej po 30 zł i wcale nie są złe działają do tej poru a tak pozatym to Kurde, ale to z drugiej strony Krakowa To już wolę się z kimś gdzieś w centrum umówić za te 10zł różnicy jarko a czemu ty tak kombinujesz z tymi żarnikami ja mam znajomego którego polecałem już kilku osobom które kupowały u niego całe komplety z żarnikami i były zadowolone, sam Wąski mi go polecił. I nie ma jakiegoś badziewia za 25zł które pokazujesz. I też jest na miejscu nie daleko Jana Pawła na Olszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 jesteś na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi