jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 O tych limitach PM to się już ktoś dawno wygadał na ogólnym forum gdzieś.. już nie pamiętam, który to wątek był dokładnie ale było o tym.. To nie chodzi o wygadanie się bo to przecież bonus dla osób co płacą rocznie 50zł składki klubowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 hmmmm, a to ja myślałem że klubowicze są wybierani przez klubo a nie za 50 zł ;-) Jest gdzieś jakiś regulamin typu jak zostać klubo bo ten dział jest chyba urkyty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 O tych limitach PM to się już ktoś dawno wygadał na ogólnym forum gdzieś.. już nie pamiętam, który to wątek był dokładnie ale było o tym.. To nie chodzi o wygadanie się bo to przecież bonus dla osób co płacą rocznie 50zł składki klubowej Wiem, wiem ale tam wtedy ktoś właśnie miał żale, że"zwykli" mają limit itd. I, że się ktoś "wygadał" w każdym razie nie ma o co się spinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 hmmmm, a to ja myślałem że klubowicze są wybierani przez klubo a nie za 50 zł ;-) Jest gdzieś jakiś regulamin typu jak zostać klubo bo ten dział jest chyba urkyty ? Są wybierani przez ZK, ale mają też przywileje i muszą płacić składkę. O tych limitach PM to się już ktoś dawno wygadał na ogólnym forum gdzieś.. już nie pamiętam, który to wątek był dokładnie ale było o tym.. To nie chodzi o wygadanie się bo to przecież bonus dla osób co płacą rocznie 50zł składki klubowej Wiem, wiem ale tam wtedy ktoś właśnie miał żale, że"zwykli" mają limit itd. I, że się ktoś "wygadał" w każdym razie nie ma o co się spinać No nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 hmmmm, a to ja myślałem że klubowicze są wybierani przez klubo a nie za 50 zł ;-) Jest gdzieś jakiś regulamin typu jak zostać klubo bo ten dział jest chyba urkyty ? Jak to leciało.. ileś tam wiadomości, obecność na zlocie ogólnopolskim, ogólna aprobata klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 aaa czyli jednak ot tak sobie nie da się wbić ;-) no spoko ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 hmmmm, a to ja myślałem że klubowicze są wybierani przez klubo a nie za 50 zł ;-) Jest gdzieś jakiś regulamin typu jak zostać klubo bo ten dział jest chyba urkyty ? Jak to leciało.. ileś tam wiadomości, obecność na zlocie ogólnopolskim, ogólna aprobata klubowiczów ZK wybiera i ze zlotami to chodzi bardziej o rozpoznawalnośc nie tylko forumowa ale i taką w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dzięki panowie za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 David, sprawdziłem w Etce i ta felga w RS6 jest tylko jako 20 stka z ET 36 :gwizdanie: Normlanie dostępna w rozmiarze 19 z ET 43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 David, sprawdziłem w Etce i ta felga w RS6 jest tylko jako 20 stka z ET 36 :gwizdanie: Normlanie dostępna w rozmiarze 19 z ET 43 Mówiłem mówiłem :dance: :radocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Potwierdzam, potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Zieluch mówiłeś że ET na maja 20 a tu ET 36 :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 David, sprawdziłem w Etce i ta felga w RS6 jest tylko jako 20 stka z ET 36 :gwizdanie: Normlanie dostępna w rozmiarze 19 z ET 43 Mówiłem mówiłem :dance: :radocha: sklej dzięki za spotkanie na którym mam nadzieję że wzrasta moja rozpoznawalność w realu jak i carrefour-rze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Cuber sprawdzałeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Zieluch mówiłeś że ET na maja 20 a tu ET 36 :tongue4: O et nic nie wspominałem bo nie wiedziałem[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 00:20_________________________________________________ David, sprawdziłem w Etce i ta felga w RS6 jest tylko jako 20 stka z ET 36 :gwizdanie: Normlanie dostępna w rozmiarze 19 z ET 43 Mówiłem mówiłem :dance: :radocha: sklej dzięki za spotkanie na którym mam nadzieję że wzrasta moja rozpoznawalność w realu jak i carrefour-rze Gadu jest , zgrywus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PG Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Panowie jezeli chodzi o zarniki/xenony/przetwornice to polecam tego allegrowicza z zabierzowa http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=401960 http://www.novo.com.pl/ a tu jego stronka kupowalem u niego i alarmy i hidy i nigdy nie bylo problemu... na jednym tanim zestawie HID H1 przejezdzilem 4 lata auto sie sprzedalo a xenony swieca dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 a ja dopiero wróciłem do domu ze szpitala i na 8 rano znowu to samo Ogr znajdziesz chwile to podbij do mnie , ramke woże w bagażniku jak coś śpijcie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 a ja dopiero wróciłem do domu ze szpitala i na 8 rano znowu to samo Ogr znajdziesz chwile to podbij do mnie , ramke woże w bagażniku jak coś śpijcie dobrze. spoko spoko tylko nie bardzo mam jak i kiedy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 a ja dopiero wróciłem do domu ze szpitala i na 8 rano znowu to samo Ogr znajdziesz chwile to podbij do mnie , ramke woże w bagażniku jak coś śpijcie dobrze. a miałeś zadzwonić jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi