Mad_MAX Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 zauwazylem ze mamy na forum fajne A4 B6 AVANT czarny z fajnymi przeróbkami , gosc z KWI i coś nie chce sie oddzywac tutaj ? chyba go wystraszyliscie Yoo yoo brykacze Eee , kto go wystraszyl jak tu same dobre duszyczki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 zauwazylem ze mamy na forum fajne A4 B6 AVANT czarny z fajnymi przeróbkami , gosc z KWI i coś nie chce sie oddzywac tutaj ? chyba go wystraszyliscie Rozmawiałem z Nim wczoraj na pr. i powiedział że ma jeszcze do skończenia dwie zmiany i że pojawi się niedługo na dachu Galeri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 zauwazylem ze mamy na forum fajne A4 B6 AVANT czarny z fajnymi przeróbkami , gosc z KWI i coś nie chce sie oddzywac tutaj ? chyba go wystraszyliscie Rozmawiałem z Nim wczoraj na pr. i powiedział że ma jeszcze do skończenia dwie zmiany i że pojawi się niedługo na dachu Galeri no z miła chęcią zobacze te diody w przenich lampach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ehh nie dosc ze nudy w pracy to jeszcze tutaj pusto :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 eee tam pusto odrazu :gwizdanie: no fakt u mnie w firmie tez sie zaczeło nudno robic wiec sie zaraz bede zbierał do domku bo po co siedzieć Mad jak jutro siedzisz w pracy to moze wex ze soba hidziorki to podjade do Ciebie po nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 eee tam pusto odrazu :gwizdanie: no fakt u mnie w firmie tez sie zaczeło nudno robic wiec sie zaraz bede zbierał do domku bo po co siedzieć Mad jak jutro siedzisz w pracy to moze wex ze soba hidziorki to podjade do Ciebie po nie Szpoko luzzzz Jutro to mam wolne Takze mozna sie gdzies ustyknac Najlepiej u mnie bo sie nie wypuszczam z domu hheheh , duzo meczy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no a masz jakąś miejscówke co by porezac przy zderzaku moim ? byśmy załozyli odrazu hidziorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 No w sumie u mnie na garazu tylko nie mam kanalu o ile jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Panowie dzisiaj widziałem na Zawiłej zajebistą B6 w sedanie z diodami w lampach :shocked: za***iście to wyglądało aha... jechała na rejestracjach KWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Panowie dzisiaj widziałem na Zawiłej zajebistą B6 w sedanie z diodami w lampach :shocked: za***iście to wyglądało aha... jechała na rejestracjach KWI Trzeniu chłopaki pisali o niej kilka postów wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Hugo o ile dobrze widze to pisali o avancie a ja widziałem sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 No to jest to audi ; Może nie bedzie zły za tą fote on jest z klubu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Hugo o ile dobrze widze to pisali o avancie a ja widziałem sedana Ups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ale jak już sobie robił te ledy to mógł uszczelnić lampę... widać że zaparowana, zresztą jak w każdej B6tce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Hugo o ile dobrze widze to pisali o avancie a ja widziałem sedana Ja pisałem o sedanie.Dokładnie o niej.I o naszym tajemniczym koledze... [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2008, 18:01 _________________________________________________ no a masz jakąś miejscówke co by porezac przy zderzaku moim ? byśmy załozyli odrazu hidziorki założone już /pisałeś o halogenach?/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Piotrek, widziałeś 1.8 T dość mocno porobione (cuś pod 300 km). Swego czasu (może nawet dalej jest) był wystawiony na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 to ten za 70 parę tysiaków? dobrze kojarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Bardzo możliwe, chociaż ceny nie pamiętam. Autko ogólnie gruby wypas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no ledziki miał pierwsza klasa , co poniektórzy powiedzieli by klasa koń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 to ten za 70 parę tysiaków? dobrze kojarze? dokładnie 72 tysie na 20" polerowanych felach... 300 kucy w powiewach miało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi