gruszka Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 chętnie odrobie za wczoraj HTC Desire miał ktoś do czynienia ? no właśnie HTC pfee a mógłbyś rozwinąć tą głęboką myśl ? chociaż może nie bo ty to pewnie nawet kibel masz z logo jabłka ze wskaźnikiem szybkości transferu moczu jeszcze nie ale jak będzie to będę miał jako pierwszy [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 15:50_________________________________________________a o której sięwidzimy?
FANTOMAS Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 chociaż może nie bo ty to pewnie nawet kibel masz z logo jabłka ze wskaźnikiem szybkości transferu moczu jeszcze nie ale jak będzie to będę miał jako pierwszy tiaaaa byle by Cię najpierw prostata nie dopadła bo możesz się nie załapać z wynikiem na benchmark i ci kibel nie udostępni linka do transferu BTW może będzie kulig http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx
gruszka Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 chociaż może nie bo ty to pewnie nawet kibel masz z logo jabłka ze wskaźnikiem szybkości transferu moczu jeszcze nie ale jak będzie to będę miał jako pierwszy tiaaaa byle by Cię najpierw prostata nie dopadła bo możesz się nie załapać z wynikiem na benchmark i ci kibel nie udostępni linka do transferu BTW może będzie kulig http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx oby nie bo ja na letnich gumach juz jezdze
FANTOMAS Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 no to się może za bardzo pośpieszyliście z tymi gumami bo już w zeszłym tygodniu zima pokazała pazurki a w tym też ma być powtórka no ale jak to mówią zawsze to nowy lakier
Krzysztof Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 HTC Desire miał ktoś do czynienia ? Ja mam od kilku tygodni ma też Ogr a co potrzebujesz wiedzieć? Mój lata na Andku 2.2 bez rootowania jak na razie ; ]
david_n Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Proponuje 20 ja tez juz na lecie takze ZIMO....... wiesz co
FANTOMAS Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Proponuje 20 ja tez juz na lecie takze ZIMO....... wiesz co to żebyś się nie ździwił jak w bukowinie samochód zostawisz na dole
david_n Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Proponuje 20 ja tez juz na lecie takze ZIMO....... wiesz co to żebyś się nie ździwił jak w bukowinie samochód zostawisz na dole przewiduje taka opcje :gwizdanie: wezme tez linke ze soba, bo wiem ze Ty Tomku zawsze taki pomocny jestes i napewno mnie pod ta gorke wycharatasz
FANTOMAS Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Proponuje 20 ja tez juz na lecie takze ZIMO....... wiesz co to żebyś się nie ździwił jak w bukowinie samochód zostawisz na dole przewiduje taka opcje :gwizdanie: wezme tez linke ze soba, bo wiem ze Ty Tomku zawsze taki pomocny jestes i napewno mnie pod ta gorke wycharatasz oczywiście ja tam już od rana będę na ciebie czekał i od rana podjazd będę podlewał żebyś mógł pokazać klase jak bokiem na podjazd wchodzisz a co będzie dalej to się zoabczy (z górki na pazurki)
david_n Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jak bedzie lipa to przed zlotem przeloze spowrotem - simple. Co z kielbaskami?
FANTOMAS Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Co z kielbaskami? No decydujcie się bo za chwile muszę wyjść
gruszka Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 20 jest ok moze byc 20:15 ale rozumiem ze hala targowa?
david_n Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 20 jest ok moze byc 20:15 ale rozumiem ze hala targowa? no no
FANTOMAS Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 to i ja sie pojawie... te lancer widziałem że ostro sygnetem po ulicy teraz szorujesz
PABLO Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Ok chłopaki to 20:15-20:30 możemy się zjeżdżać [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 19:16_________________________________________________Teraz w faktach pokazywali efekty kataklizmu w Japonii, przez ten ruch płyt tektonicznych wyspa przesunęła się o 2,4m, oś ziemi przesunęła się o 10cm co oznacza że doba jest krótsza 1,6 mikrosekundy (w praktyce nie zauważalne).
Rekomendowane odpowiedzi