pawel1380 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kur..a polazlem do bankomatu wyplacilem 500 zl zabralem karte i zostawilem kase Ktos miał prezent.Musze jechac na wakacje bo juz mam dość.
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kur..a polazlem do bankomatu wyplacilem 500 zl zabralem karte i zostawilem kase Ktos miał prezent.Musze jechac na wakacje bo juz mam dość. Ktoś się ucieszył..
themOn Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kur..a polazlem do bankomatu wyplacilem 500 zl zabralem karte i zostawilem kase Ktos miał prezent.Musze jechac na wakacje bo juz mam dość. A był ktoś za tobą? bo jeżeli nie wyciągniesz do 30sek. to kasa jest zrzucana do kasety w bankomacie.
Gość PrZeMiAn Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kur..a polazlem do bankomatu wyplacilem 500 zl zabralem karte i zostawilem kase Ktos miał prezent.Musze jechac na wakacje bo juz mam dość. A był ktoś za tobą? bo jeżeli nie wyciągniesz do 30sek. to kasa jest zrzucana do kasety w bankomacie. Sie bankowiec znalazł
themOn Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kur..a polazlem do bankomatu wyplacilem 500 zl zabralem karte i zostawilem kase Ktos miał prezent.Musze jechac na wakacje bo juz mam dość. A był ktoś za tobą? bo jeżeli nie wyciągniesz do 30sek. to kasa jest zrzucana do kasety w bankomacie. Sie bankowiec znalazł
pawel1380 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Themon ma racje niektore bankomaty tak maja.Np euronetu.Ten tak miał.Czy ktoś zabrał to nie wiem.Złożyłem reklamacje.Ale tam duzo ludzi chodzi więc ciężko powiedzieć..
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kur..a polazlem do bankomatu wyplacilem 500 zl zabralem karte i zostawilem kase Ktos miał prezent.Musze jechac na wakacje bo juz mam dość. A był ktoś za tobą? bo jeżeli nie wyciągniesz do 30sek. to kasa jest zrzucana do kasety w bankomacie. dokładnie kolega też tak miał. Wypłacił kase i wyciągnął kartę pieniążki wyjechały a jemu się zachciało sobie w portfelu pożądki zrobić i nagle patrzy a kasa zrobiła pa pa i wciągnęło ją z powrotem. Wszystko działo się w jakimś bankomacie obok wandy (bankomat BPH) w ścianie nie w banku. Zadzwonił na infolinie i kazali mu jechać do banku i złożyć oświadczenie co gdzie i kiedy i ile. Po kilkunastu dniach mu przelali tą kasę z powrotem na konto bo musieli zrobić bilans czy faktycznie w bankomacie było tyle górki co zgłaszał. Sie bankowiec znalazł no niestety w Aliorze wciąga po 3 sek
Gość PrZeMiAn Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Kur..a polazlem do bankomatu wyplacilem 500 zl zabralem karte i zostawilem kase Ktos miał prezent.Musze jechac na wakacje bo juz mam dość. A był ktoś za tobą? bo jeżeli nie wyciągniesz do 30sek. to kasa jest zrzucana do kasety w bankomacie. dokładnie kolega też tak miał. Wypłacił kase i wyciągnął kartę pieniążki wyjechały a jemu się zachciało sobie w portfelu pożądki zrobić i nagle patrzy a kasa zrobiła pa pa i wciągnęło ją z powrotem. Wszystko działo się w jakimś bankomacie obok wandy (bankomat BPH) w ścianie nie w banku. Zadzwonił na infolinie i kazali mu jechać do banku i złożyć oświadczenie co gdzie i kiedy i ile. Po kilkunastu dniach mu przelali tą kasę z powrotem na konto bo musieli zrobić bilans czy faktycznie w bankomacie było tyle górki co zgłaszał. Sie bankowiec znalazł no niestety w Aliorze wciąga po 3 sek Alior nie ma swoich bankomatów Bo niby po co jak każdy ma za friko
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Alior nie ma swoich bankomatów Bo niby po co jak każdy ma za friko no coś tak słyszałem że kas też w Aliorach nie ma bo kasę wypłacają ludziom wyciągając z kapelusza jak królika
pawel1380 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Mnie powiedzieli ze czas rozpatrzenia reklamacji to 60 dni bo to nie był bankomat mojego banku
Gość PrZeMiAn Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Tomek Ty pewnie lubisz w kolejkach stać - ale spokojnie klienci PKO BP tak mają - lubią dużo stać Aby ich usamodzielnić zaplacili 3,3 mln PLN za kampanie Majewskiemu [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 21:51_________________________________________________ Mnie powiedzieli ze czas rozpatrzenia reklamacji to 60 dni bo to nie był bankomat mojego banku Gówno prawda - do 2 tygodni będziesz miał zwrot. Pod warunkiem oczywiście tak jak Tomek mówił że w danym bankomacie będzie nadwyżka kasy o którą składasz reklamację.
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Będzie taka zabawka w Bukowinie Symulator Jazdy Samochodowej!
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Tomek Ty pewnie lubisz w kolejkach stać - ale spokojnie klienci PKO BP tak mają a czemu miałbym stać w kolejce w PKO BP bo nie wiem za czym co tam dają dobrego
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Tomek Ty pewnie lubisz w kolejkach stać - ale spokojnie klienci PKO BP tak mają a czemu miałbym stać w kolejce w PKO BP bo nie wiem za czym co tam dają dobrego Ja kiedyś tak chodziłem Tomek na kościuszkowskie do tego PKO i jak trzeba było wybrać więcej niż 2 koła to niestety czasem ponad 30m stało się w kolejce z jakimiś emerytami
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja nie mam takich problemów Ja też nie bo podniosłem sobie limit z bankomatu
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja nie mam takich problemów Ja też nie bo podniosłem sobie limit z bankomatu no właśnie bo trzeba było o tym pomyśleć od razu przy zakładaniu konta
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja nie mam takich problemów Ja też nie bo podniosłem sobie limit z bankomatu no właśnie bo trzeba było o tym pomyśleć od razu przy zakładaniu konta Człowiek jeszcze miał mleko pod nosem
KERCZI Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ja tam w pko tez nie mam takiego problemu, ide do pokoju na kosciuszkowskim i pani mi daje
Rekomendowane odpowiedzi